2777
2789
ببين من بيشتر از ١٠نفر دور ورم اين كار رو كردن عاقبت نداشته بذار حرمتاتون باقي بمونه هر يه جوابي كه ...

خب عزیزم اینم در نظر بگیر که مردی که به کسی پا بده چه ادم بفهمه چه نفهمه ! تو اصل موضوع هیچ تفاوتی وجود نداره ...پس اگر ادم بفهمه خیلی بهتره ....نه اینکه مثل بز به زندگی ادامه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده ؟؟؟چیز بدی داره توش ؟ ترسناک مثلا ؟

نه بابا ایرانی شبیه عاشقانه ها ولی زنه میخواد شوهرشو امتحان کنه به دوستش میگه امتحان کنه دوستش موقع امتحان کردن عاشق مرده میشه و همچنین مرده عاشق زنه میشه

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خب عزیزم اینم در نظر بگیر که مردی که به کسی پا بده چه ادم بفهمه چه نفهمه ! تو اصل موضوع هیچ تفاوتی و ...

ببين بفهمي اون پر رو تر ميشه خودت ديگه اميدي به زندگيت نداري دست ودلت به كار نميره بذار پرده هاي حرمت بين تون باقي بمونه ولي اگه مقدرشده باشه بفهمي جوري تشت رسواييش از اسمون ميفته كه خدا ميدونه وتو فقط ميتوني تماشا كني ايه ي قران داريم كه تو كارهم تجسس نكنيد

مرده. زنشو طلاق میده؟ 

هنوز به اونجاش نرسیده فیلم قشنگی فعلا تا قسمت۱۲ اومده خیلی پر طرفداره

نه بابا ایرانی شبیه عاشقانه ها ولی زنه میخواد شوهرشو امتحان کنه به دوستش میگه امتحان کنه دوستش موقع ...

عه ؟ واقعا ؟ خب ببین اگه زنه هم این کارو نمیکرد این‌مرد پتانسیل این خیانت رو تو وجود خودش داشته مسلما ....قطعا اگر ههر مورد دیگه ای تو جامعه واسش پیش میومد باز این اتفاق میفتاد ...اگه اون زن بتونه طرف رو بشناسه که خیلی بهتره ...

ببين بفهمي اون پر رو تر ميشه خودت ديگه اميدي به زندگيت نداري دست ودلت به كار نميره بذار پرده هاي حرم ...

بله .متوجه هستم ...

آخه چند نفر رو میشناسم که شوهراشون تو سن ۴۵ سالگی به بعد بهشون خیانت کردن و زن صیغه کردن ....اینا همون کسایی هستن که این پتانسیل رو داشتن برای اینکار ...اصلا از کجا معلوم‌ قبلا که جوون تر بودن اینکارو نکردن ....بعد اون خانم ها بخاطر ابرو و سن و سال و بچه هاشون مثل احمق ها به زندگی ادامه دادن‌...به نظر من هیچ توجیهی برای خیانت وجود نداره ....

باید رها کرد ...

من میترسم خیلی ...

میترسم تو اون سن این اتفاق برام بیفته و اون وقت پشیمون بشم که چرا خیلی زودتر که اختلافات عقیده ای داشتیم نتونستم پی ببرم 

از چه لحاظ؟

بعضی از مردا واقعا اصلا توده اینجور چیزا نیستن ولی زنا با رفتاراشون مردا رو از راه بدر میکنن

بعضی از مردا واقعا اصلا توده اینجور چیزا نیستن ولی زنا با رفتاراشون مردا رو از راه بدر میکنن

ببین میدونم چی میگی ..اما شوهر من به فیلمهای مستهجن و عکسهای زن لخت با ب ا س ن ل خ ت خیلی علاقه داره ...بش اعتراص کردم اول چیزی نگفت بعد گفت دوست دارم ....خیلی بهم برخورد ....با این وجود همیشه گذشت کردم از هر چیزی ...بعصی رفتارهاش مورد پسندم نیست ...جدا از اینکه کلا از د  دنیای متفاوتیم اما خب به خاطر خوبیهاش همیشه گذشت کردم ....مشاور هم حاضر نمیشه بیاد ...درد دل هر کس تو دل خودشهدیگه ...