2821
2789
عنوان

جهاز و خرید

275 بازدید | 15 پست

بچه ها جونم دارم جهاز میخرم

میشه بگید از چه یخچال-تلویزیون-و لباسشویی ای راضی بودین که بخرم؟؟

یخچال در حد ۱۵تومن چی میتونم بگیرم که خوب باشه؟

وهمینطور چه لباسشوییه جدیدی دارین که خوب باشه؟

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

من همشو سامسونگ دارم راضیم

ولی الان نمیدونم قیمتش چنده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلویزیون که فقط سونی البته الان قیمت هاش نجومیه

یخچال من ساید سامسونگ دارم ،لباسشویی سامسونگ،مایکروویوالجی،ظرفشوویی بوش

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

منم سامسونگ دارم خيلى خوبه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

تلوزيونم ال جى هست، ولى اونقدر راضى نيستم.

يخچالم هيتاچى، ظاهرش عاليه. همه تعريف ميكنن. ولى اگه آبسرد كنش به شير آب متصل ميشد، خيلى بهتر بود.

لباسشوييم سامسونگه، راضيم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

منم لباس شویی یخچال ساید سامسونگ دارم سولاردوم و ماشین ظرف شویی ال جی و گاز اسنوا از همشون راضیم مامانم هم لباس شویی اسنوا داره خیلی راضیه یخچال ساید اسنوا هم شنیدم خیلی خوبه ولی دو در بالا پایینی هاش اصلا خوب نیست

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلم گرفته

fzm1212 | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792