2777
2789
عنوان

مادرا بیاین کمک

81 بازدید | 13 پست

بچم هیچی نمیخوره . کمبود وزن داره . هرچی درست میکنم تف میکنه بیرون. یک سالشه. خیلی ریزه همه مسخرم میکنن میگن بچت چند ماهشه که انقدر ریزه. شما چیا درست میکنین؟ من سوپ و کته و  سیب زمینی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم یکسالش فقط شیر اونم به زور ولی وزنش خوبه ولی هیچوقت گشنش نمیشه ده ساعتم شیر نخوره اصلا گشنش نمیشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
هم استانبولی . هم با گوجه

ببین الان دختر گلت هر چیزی به جز مثلا عسل میتونه بخوره. 

بنابراین غذاش رو مقوی و متنوع کن، اما بازم نیست پیچیده اش کنی.

اولا براش قلم گاو یا پای مرغ بگیر ، شیره رو بگیر و همه غذاهاش رو با اون درست کن.

به جای آب تو برنج قلم بریز. 

برای کته میتونی یه کم گوجه تازه، یه دونه قارچ، یه کم هویج، یه کم کلم بروکلی موقع جوشیدن آب رنده کنی بریزی تو برنج که هم آب پز بشه هم با برنج دم بکشه.

هر کدومش رو نداشتی حذف کن، اما بدون در کل همه اینا بسیار برنج رو خوشبو خوش طعم میکنه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
ببین الان دختر گلت هر چیزی به جز مثلا عسل میتونه بخوره.  بنابراین غذاش رو مقوی و متنوع کن، اما ...

بخدا خسته شدم هرچی میدم دهنشپ قفل میکنه یا میریزه بیرون . صبح ها فقط یه لیوان شیر میخوره

پوره سیب زمینی چاق کننده است. توش شیر و کره بزن و یه دونه گردو رنده کن، قل قلی کن، بذار خودش بخوره.

تو سوپش قلم گاو یا پای مرغ بریز، و یه دونه زرده بلدرچین رنده کن بده بخوره.

ببین چون دخترت کم غذا است باید غذایی که براش درست میکنی کالریش زیاد باشه تا همون دو قاشقی که به زور میخوره پر کالری باشه.

بخدا خسته شدم هرچی میدم دهنشپ قفل میکنه یا میریزه بیرون . صبح ها فقط یه لیوان شیر میخوره

شیر خیلی سردیه. معده رو سرد میکنه، حالا که یک سالش شده بیایید وعده اول شیر ندید، سرلاک، فرنی یا هر صبحانه ای مایل تره بدید. ممکنه اوایل مقاومت کنه یا گریه، اما چون الان باید غذا براش اولویت داشته باشه شما مقاوم تر باشین. ندین تا صبحانه بخوره.