2777
2789
عنوان

گشایش روزی

164 بازدید | 6 پست

اگر کسی دعایی یا کاری بلده که خودش نتیجه گرفته لطفا بگه شاید گره از کارم باز شد

سال ۹۷ کلا همش مشکلات مالی داشتیم و داریم 

ممنونم از هرکسی که راهنمایی میکنه

من این کارها یه مدت انجام میدم.بد نبوده،شاید تقصیر از من بوده که عالی نبوده چون خیلی ها جواب گرفتن

1 خوندن واقعه هر شب

2 روزی 400 تا صیغه استغفار تا 60 روز

3 خوندن به ترتیب سوره های ذاریات،طلاق،مزمل،انشراح

4 تو قنوت یا کلا بین 2 تا صلوات اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک

5 بعد از نماز ایت الکرسی تا هوالعلی العظیم،بعد تسبیحات،بعد،3 تا قل هوال..،بعد 3 تا صلوات،بعد 3 بار و من یتق ال... یجعل له مخرجا و یرزقه من ...تا اخر ایه 3 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین مرحله انجام واجبات و ترک محرمات است. اول باید به حرف خدا بریم تا خدا هم بهحرف ما بیاد و دعامو ...

درسته اما خیلی هاهستن اون چیزهایی که گفته شده روانجام نمیدن ولی همیشه بخت باهاشون یاره 

درسته اما خیلی هاهستن اون چیزهایی که گفته شده روانجام نمیدن ولی همیشه بخت باهاشون یاره 

تمام روانشناسان دنیا چه ایرانی و چه خارجی میگن که ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنین.

در ضمن اسایش و ارامش در ظاهر شبیه به هم است ولی در باطن هیچ ربطی بهم ندارن.

دوستان ما داریم چله نادعلی می یریم برای برآوره شدن حاجت اگر دوست داشتید تشریف بیارید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2430610/چهل-روز-دعای-نادعلی?postId=80199972

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍