2777
2789
عنوان

سوال؟؟؟؟؟؟

74 بازدید | 16 پست

سلام خانگما دکتر ب بچه سه ساله ک تب داره و گریه میکته علاوه بر شربت و دارو های دیگه دیازپام داده ک وقتی بیقراری میکنه بهش بدیم ک بخوابه!سوال من اینه میشه این قرص رو داد؟؟؟؟؟

دیازپام☹😐

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

ياخدا نه 

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من شنیدم عوارض داره با چندتا دکتر دیگم مشورت کن.

پسر خاله من تو بچگی شیطونی که میکرده بهش دیازپام دادن.الان که بزرگ شده یه چیز خل و چلی از آب در اومده که نگو و نپرس.اعصابش داغونه

دیازپام😨

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ندی بهتره اونو وقتی تب خیلی شدیده و احتمال تشنج هست میدن من خواهرشوهرم میداد زمان تب خیلی شدید

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اونم همینجوری بود والا. حالا بازم مشورت کن.کلا دیازپام خیلی مصرفش احتیاط داره

خب شما میگی شیطونی میکرد بهش میدادن

اما یکی دوبار مصرفش اونم تو تب شدید مشکلی نداره

خدایی نکرده بچه تشنج کنه عواقبش بدتر از عوارض دارو هست

بله گفته برای جلوگیری از تسنج

وقتی با دارو پایین نیومد بده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
وقتی با دارو پایین نیومد بده

میزانش خیلی کمه ها دکتر چقدر گفته همون قدر بده