2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هنوز هست اما نفرستید بچه هاتونو تیزهوشان

من خودم رفتم اونقدی بهم فشار میومد ک از درس زده شدم رفته یه مدرسه معمولی اما خیلی خوب 

هیچ وقتم علاقه ای ک قبل از تیزهوشان به درس داشتم برنگشت  رو حیمم خراب شد

و به نظرم حداقل اگ میخواید بزارید تیزهوشان واسه متوسطه دوم بزارید بهتره

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
هنوز هست اما نفرستید بچه هاتونو تیزهوشان من خودم رفتم اونقدی بهم فشار میومد ک از درس زده شدم رفته ی ...

باهاتون خیلی موافقم☺

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
هنوز هست اما نفرستید بچه هاتونو تیزهوشان من خودم رفتم اونقدی بهم فشار میومد ک از درس زده شدم رفته ی ...

تیزهوشان فکرکنم بعدهابراشون بهترباشه ..دانشگاه خوب ورشته خوب شانس قبولیشون بیشتره ..این طورنیست؟

تیزهوشان فکرکنم بعدهابراشون بهترباشه ..دانشگاه خوب ورشته خوب شانس قبولیشون بیشتره ..این طورنیست؟

آخه سه سال متوسطه اول هیچ تاثیری تو آینده ی تحصیلی نداره

متوسطه دوم اگه بود،شاید...

حالا چرا شاید؟چون سیستم آموزش پرورش معلوم نیست که در آینده میخواد چه روشی رو برای پذیرفتن  دانشگاه ها در پیش بگیره.

یه روز میان میگن کنکور حذفه،یه روز میگن سوابق تحصیلی کلا هر روز یه حرفی و میزنن.

ولی در کل اگه هم بخوایم بر این اساس تصمیم بگیریم،اون سه سال متوسطه دومه که تاثیر داره نه اول 

توی این مدارس تیزهوشان انقدر بچه ها رو اذیت می کنن فقط و فقط بهشون از نظر تحصیلی فشار میارن.حجم درس ها رو ده برابر می کنن و به دانش آموزا میگن اونم به دردشون نمیخوره باز اگه متوسطه دوم بود،می گفتیم برای کنکوره.

بچه ها خیلی اذیت میشن تو این مدارس رقابت های ناسالم،خودکشی واسه نمره گرفتن و....دیگه نگم براتون😩

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

به عنوان کسی ک تجربه کردم هیچ وقت به هیچ کس توصیه نمیکنم متوسزه اول رو بره تیزهوشان چون واقعا خسته کننده اس آدمو زده میکنه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌