2821
2789
عنوان

امور خیریه

976 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.چند وقتی هست که به شدت احساس میکنم که نیاز به انجام یه کار خیر دارم،یه کار معنوی،یه کاری که روحم رو راضی کنه.

خیلی تو اینترنت گشتم مثلا به بهزیستی زنگ زدم ولی گفتن اصلا اجازه دیدن بچه ها داده نمیشه.بسیج مسجد که به خانواده های نیازمند کمک میکنه هم گفتم ،گفتن باشه اگه کاری بود حتما بهت میگیم.نمیدونم چیکار کنم چون شاغل هم نیستم نمیتونم کمک مالی کنم وگرنه اون هم به کارم میومد.دوست دارم یه کار انسان دوستانه بکنم به کسی که واقعا نیازمند باشه .میشه راهنماییم کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم شهری؟ اگه تهران هستی من میتونم جایی معرفیت کنم بری به بچه های کار درس بدی

من تهران هستم .اتفاقا این هم مدنظرم بود ولی حقیقتش دختر هستم و نمیتونم هرجایی برم .منظورم محیط و منطقه هست نگرانی های پدر مادر هست دیگه  

خب چه کاری انجام میدن بیشتر توضیح میدید

جمیعت امام علی خیلی کارا میکنه. مثلا همین درس دادن به بچه ها یا کمک به کسایی که بچه مریض دارن. بعضی وقتا مایحتاج هم براشون پخش میکنه.

جمعیت طلوع هفته ای یکبار برای کارتن خواب ها و معتادها غذای گرم میبره و اگه باشه لباس و اگه بخوان ترک کنن کمکشون میکنه. میتونی توی آماده کردن غذا و بسته بندی کمک کنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

شیرخوارگاه هم خیلی سخت قبول میکنن چون خب میگن یکی جوگیر شده میاد بچه ها بهش وابسته میشن بعد میذاره میره

یا کسایی که میان دلشون میسوزه محبت خاله خرسه ای در حق بچه میکنن

ولی اگه بتونی قانعشون کنی چیزی به بچه ها یاد میدی یا کاری براشون انجام میدی بالاخره رضایت میدن

باز شیرخوارگاه های پایین شهر بهتر قبول میکنن

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

اگه هنوز قصد کمک داری ب من کمک کن

میتونی لباسای دست  دومت ک دیگه لازمت نمیشن تنگ شدن یا ب هرنحوی استفاده نمیکنی بدی من 

من استفاده میکنم دعات میکنم

اولش به آخرش فکرکن که مجبورنشی آخرش به اولش فکرکنی

سلام دوست عزیز اگه واقعا قصدت کمک خواهش میکنم به خواهر من کمک کن خواهرم نمیتونه راه بره فلج شده ترخدا وعض مالی نداریم پدرم از کار افتاده مادرمم که مریض بیماری قلبی داره خواهش میکنم خیلی خسته شدم از این وعض زندگی بسکه غصه میخورم داغون شدم خدایا فرجی کن 

سلام دوستان من امسال کنکور شرکت میکنم میخاستم بدوتم کسی هست کتاباشو بهم اهدا کنه چون وضع مالی خوبی نداریم اگه کسی باشه خوبیشو فراموش نمیکنم جبران میکنم تجربی نظام جدید 

2790
2823
2791
2779
2792