2777
2789
عنوان

فولیکول کم

172 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من شش روز پیش اولین سیکل ای وی اف رو شروع کردم امروز که روز هفتم پریودم بود فقط دو تا فولیکول داشتم که هر دو کوچیک بودن! من اف اس اچ بالا دارم و ذخیره تخمدان کم با این حال یک ماه پیش که سونو دادم ۷ تا فولیکول داشتم در اول سیکلم چطور میشه که با دارو اینقدر کم فولیکول دارم و اینکه میدونید چقدر باید فولیکول داشته باشم تا شانسی برای بارداری داشته باشم وگرنه سیکل رو کنسل میکنم چون ارزش نداره! ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بهم کمک کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمئنی ک فقط دوتا هست اگر مطمئنی بنظرم کنسل کن این همه هزینه دوتا فولیکول  ولی بعضی وقتا ...

خودم شک دارم اما بهم اینجوری گفتن بعد از اولین سونو واژینال! منم فکر میکنم خیلی کم باشه برای این همه هزینه! حالا گفتن چهارشنبه هم یک سونو دیگه بدم اگه بازم کم بود کنسل میکنم.

ممنون عزیزم خودم هم همین فکر رو میکنم و ترجیح میدم ادامه ندم اما از طرفی هم میگن که ممکنه بهتر بشه! ...

عزیزم چیکار کردید کنسل شد سیکلتون؟

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
عزیزم چیکار کردید کنسل شد سیکلتون؟

نه، بهد از دو روز سونوگرافی شروع به رشد کردن و ۳ تا جنین از شش تا فولیکول تشکیل شد که فقط یکیش تا انتقال موند اونم خیلی کیفیت نداشت و متأسفانه حاملگی رخ نداد😔😔