2777
2789
عنوان

سگمون مريضه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 73 پست
عزیزم خیلی ها اعتقاد ندارن که سگ نجسه و خیلی ها اقلیت دینی هستن و خیلی از مسلمون ها هم این باور رو ن ...

منم ميدونم دين گفته نجسه اماخيس ک نيس توخونه هم نيست توحياطه ظرف غذاي خودشوداره

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هه خیلی پس شما اطلاعاتت سطحی من برادر شوهرم دامپزشک هستش کلا خندش میگیره از این حرفا چیزی ک از ریشه ...

اره براي خودشه ولي من عاشق سگم. ...

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
تو این سرما سعی من تو حیاط نزاریش، یه جا گرم بزار که حالش بهتر شه

توموتورخونس گرمه اونجا

هه خیلی پس شما اطلاعاتت سطحی من برادر شوهرم دامپزشک هستش کلا خندش میگیره از این حرفا چیزی ک از ریشه ...

عجیبه با طرز فکر نجس بودن سگ دامپزشک شدن البته حیوانات دیگه ام دامپزشک میخوان...نجس بودن یه مبحث دینیه و به بیماری مربوط نمیشه فکر نمیکنم هیچ کجای تاریخ هیچ دامپزشکی به نجس بودنش اشاره کرده باشه بجز دین فکر کنم برادر شوهرتون طلبه هستن نه دامپزشک گلم....منو سگامم داریم به اطلاعات ناقص یک دامپزشک میخندیم اسمشون رو بگو سگمونو نبریم پیشش

قبلا ي سگ ديگ داشتيم اسمش رکس بود خيلي خوب بود تادرخونه بازميشدميومد اصن ماشين همسرم ازسرکوچه ديده ميشدميشناخت ميدوييدجلوش

عجیبه با طرز فکر نجس بودن سگ دامپزشک شدن البته حیوانات دیگه ام دامپزشک میخوان...نجس بودن یه مبحث دین ...

عزیزم واقعا باور کردی😂 ساده نباش انقدرم خودتو خسته نکن برای کسی توضیح بده ارزش داشته باشه😙

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

[QUOTE=79610297]عجیبه با طرز فکر نجس بودن سگ دامپزشک شدن البته حیوانات دیگه ام دامپزشک میخوان...نجس بودن یه مبحث دین ...موندم دامپزشک اين حرفوبزنه ي دروغي بگوکه راه داشته باشه لطفا

منم ميدونم دين گفته نجسه اماخيس ک نيس توخونه هم نيست توحياطه ظرف غذاي خودشوداره

من اصلا اعتقاد ندارم که نجسه عزیزم من تو خونه ۳ تا سگ دارم و تو باغ ۴ تا سگ گارد ۲۴ سال هم از خدا عمر گرفتم از ۶ ماهگیمم سگ داشتیم و نه مریض شدم نه چیزی 

استارتر همیشه بسته س؟ من سگ داشتم اصلا حاضر نمیشد ببندیش همیشه ول بود تو خونه ولی حتما زیرش تا جایی که حرکت میکنه موکتی چیزی بنداز که رو زمین خالی نباشه 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
استارتر همیشه بسته س؟ من سگ داشتم اصلا حاضر نمیشد ببندیش همیشه ول بود تو خونه ولی حتما زیرش تا جایی ...

ن هميشه بسته نيست