2777
2789
عنوان

سگمون مريضه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 73 پست
اوغ

عزیزم اینطوری نگو..

منم ی گربه پیدا کرده بودم از کوجه بچه گربه بود اوردمش نگهش داشتم ردوروز بااینکه اصلا موقعیت نگه داریشو نداشتم..اما بهش وابسته شدم انقد ناز بود ...ی روز داداشم خونمون بودگفت ببرم بیرون اینجا جاش نیس  گفتم نههههه نگهش میدارم گولم زد برد گم و گورش کرد 😭😭😭😭😢😢۳ روز گریه کردم..حیوونا خیلی گناه دادن .البته داداشم میدونس شرایطشو ندارم میخواست اون حیوونم راحت باشه ک این کارو کردا وگرنه اونم دوس داره حیوونارو..برده بود توکوچه ول کرده بود اونم رفت 😢😢😭😭😭😭😭

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت متاسف باش ک سگ شد نصف وجودتون چ بسا کلی این مریضی ها الان منشعش همین عشقای شماس

خیلی از بدبختیایی که سرمون میاد منشاش افکار پوسیده ومتحجر امثال شماس وگرنه حیوون که آفریده خداس 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

عزیزم زنگ بزن به دامپزکش و ازش سوال کن..لازم شد یه اژانس بگیر...فوقش یکم پول اژانس رو گرون تر میدی ..حتما راه میاد 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
يه سوال راسته سگا زمستون خرفتن ادمو گاز میگیرن؟ نمیدونم چند روز پیش یه سگه تو کوچه دنبالم میومد ...

نه اين خيلي مظلومه 

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
يه سوال راسته سگا زمستون خرفتن ادمو گاز میگیرن؟ نمیدونم چند روز پیش یه سگه تو کوچه دنبالم میومد ...

خرافاته شما اگر از سگ بترسی آدرنالین ترشح میکنی سگ‌بوش رو میفهمه و واکنش نشون میده یکم علمی به قضیه نگاه کنیم 

واقعا از این طرز تفکر زبان قاصره...خانم اولین اصل زندگی توی جامعه احترام گذاشتن به تفاوت ها و اخلاف ...

خب داری میگی احترام ب اختلاف سلیقه خب ب سلیقه من شما ک عاقل و مودبی چرا معترضی ضمن اینکه هر مسلمونی میدونه سگ حیوانی نجس خیس بشه نجس ترم میشه اب دهانش نجس موی تنش نجس 

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین
تاساعت پنج دووم بياره خوبه شوهرم ببادميبرتش واکسن بزنه. ...

پس خیلی مواظب باش چک کن وضعیتشو بدتر شد یه کاری بکن خودت البته قرصشو دادی بهتر میشه صد در صد

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
عزیزم اینطوری نگو.. منم ی گربه پیدا کرده بودم از کوجه بچه گربه بود اوردمش نگهش داشتم ردوروز بااینکه ...

ی بچه گربه الان چند ساله میاد خونه مادرشوهرم بهش غذا میدادن الان بزرگ شده خودش بچه داره هنوزم میاد وای اینقد عشقه به اون خونه عادت کرده سر ساعت ناهار و شام میاد اینقد کیف میده بهم

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
عزیزم اطلاعاتت کمه الان شامپو سگ من از شامپوی آدمیزاد خاصیتش بیشتره واکسن بهشون میزنن مثل بچه انسان ...

اره واکسنش 150...امپول 100....تازه ادکلن وشونه وشامپو مخصوص خودش داره

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
خب داری میگی احترام ب اختلاف سلیقه خب ب سلیقه من شما ک عاقل و مودبی چرا معترضی ضمن اینکه هر مسلمونی ...

عزیزم خیلی ها اعتقاد ندارن که سگ نجسه و خیلی ها اقلیت دینی هستن و خیلی از مسلمون ها هم این باور رو ندارن من داشتم دوستی که پدرش نماز میخونده ولی با دست خودش به سگشون غذا میداده بهتره بدونیم چهارچوب فکری آدما متفاوته

ی بچه گربه الان چند ساله میاد خونه مادرشوهرم بهش غذا میدادن الان بزرگ شده خودش بچه داره هنوزم میاد و ...

😍😄😄😄😄😄😄حیوونا خیلی نازن مخصوصا سگ و گربه ........

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خب داری میگی احترام ب اختلاف سلیقه خب ب سلیقه من شما ک عاقل و مودبی چرا معترضی ضمن اینکه هر مسلمونی ...

من به سلیقت معترض نیستم......به طرز حرف زدنت معترضم ..

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟