2777
2789
خواب خودت چطور؟ وسط روز بيدارش كن كه تنظيم شه خوابش

نمیزاره منم بخابم گریه میکنه... بیدارش کنم اینقدر گریه میکنه بهونه میگیره که دوبارع بخوابونمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه برام کارتون بزار یا عروسکامو بده اینقدر بازی میکنم باش خستگی ناپذیره    

😍😍یک روز کامل باهاش بازی کنین انقد که انرژیش تخلیه بشه....حیف زمستونه وگرنه پارک خیلی جوابگوعه برا بچه ها

تا با چشمای کورِت ندیدی با دهنِ لقت پخشِش نکن 😌💛

گلم سخته اگر میتوانی به روز هر طور هست بیدار نگهش دار شدم شربت اهورا اسکیپ با لیبی سد بده چند روز اینکار کن شاید درست شد

پسر من از 6 ماه خوب شد خوابش ولی الان 20 روزه اینطور شده که شب 3 ساعت میخوا به روز 8 ساعت 

دیروز با موافقت بیدار نگهش داشتم تا شب 9 خوابید تا شیش صبح

ولی الانم خیلی خوابالو امیدوارم اگر خوابید نهایت ساعت بخوابه که شبم بخوابه چون واقعا امروز دیگر نمی تونم با این خوابالو اش تا شب بیدار نگهش دارم 

باید هر طور شده بعد دو ساعت با سر و صدا بیدار کنم بدام دعا کن 

ان شاء الله خواب می نی شما هم درست بشه

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
😍😍یک روز کامل باهاش بازی کنین انقد که انرژیش تخلیه بشه....حیف زمستونه وگرنه پارک خیلی جوابگوعه برا ...

پارک خیلیی.. چند وقتم میبردمش مهدکودک یکی گازش گرفته بود دیگه نبردمش

گلم سخته اگر میتوانی به روز هر طور هست بیدار نگهش دار شدم شربت اهورا اسکیپ با لیبی سد بده چند روز ای ...

عزیزم ایشالا خوب شه.. مرسی گلم از دست این بچها  

پارک خیلیی.. چند وقتم میبردمش مهدکودک یکی گازش گرفته بود دیگه نبردمش

😍😍وای خدا.....عزیزممممممم لابد خیلیییی گوگولی و خوردنیه....آره مهد کودک اصلا جای مناسبی نیست مخصوصا برا سن زیر ۴ سال😍تنها راهش اینه شما باهاش بازی کنین

تا با چشمای کورِت ندیدی با دهنِ لقت پخشِش نکن 😌💛