2777
2789
عنوان

آندومتریوز

587 بازدید | 10 پست

خانوماکیاآندومتریوزداشتن چجوری تشخیص داده شده؟من کیست هموراژیک داشتم دیروز رفتم سونو گفت کیست ازبین رفته ولی هنوزم بعدازرابطه درددارم

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

اندومتریوز با دارو شروع به درمان میکنن اگه جواب نداد کورتاژ تشخیصی میدن ولی اگه بچه داری و نمیخای رحمت رو بردار راحت شی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخمدان رو که کورتاژ نمی کنن.    

اندومتریوز زیاد شدن ضخامت دیواره رحمه نه تخمدان😡

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به معنی وجود غدد آندومتریال و استرومای رحم در بیرون از آندومتر و عضله رحم است. لگن شایع‌ترین محل آندومتریوز است. در این بیماری بافت اندومتر (مخاط رحم) پرکار در بیرون از محل اصلی (رحم) پایه ریزی می‌شود. این بافتدر تمام بافت‌های بدن به جز طحال ممکن‌است به‌وجود آید، ولی رایج‌ترین محل پدید آمدن آن و در ۵۰ درصد موارد، لگن است که در این قسمت، تخمدان‌ها (حدود ۴۰ درصد موارد) بیش از دیگر اندام‌ها گرفتار اندومتریوز می‌شوند؛ بنابراین همزمان با پریود خانم‌ها این نقاط خونریزی می‌کنند که در نتیجه دشواری‌های فراوانی برای فرد به‌وجود می‌آید. رایج‌ترین عوارض درد موقع عادت ماهانه، نازایی و دردهای مزمن لگنی است.

[QUOTE=79598502]اندومتریوز، رشد بافت رحم هرجایی غیر از رحمه حتی ممکنه توی حفره شکمی ایجاد بشه. ولی وقتی 

دوستی داشتن پیشرفت نداشت با سه ماه دارو از بین رفت توضیحات شما رو میدونم ولی اندو نفوذ بافت رحم به لگن وبقیه اندام ها رو میگن حالا داشتن اطلاعات زیادتر باعث استرس بیشتر این بنده خدا میشه مشکل شما انشاالله با دارو درمان میشید نگران نباشید

من دارم، اول گفتن همراژیک مشکوک به اندو، یکسال سه ماه قرص خوردم ولی زیاد تغییر نکرد الان یکسال و نیم ...

من کیستم رفع شده ولی معذرت میخوام بعدازنزدیکی درد دارم یعنی ممکنه آندومتریوزباشه مال شماروچجوری تشخیص دادن واینکه چه علائمی دارید

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

آنزیم کرم ابریشم علاوه بر حل نمودن کیست آندومتریوز قادر به رفع تق تق لگن و رفع آسیب منیسک زانو و گره کردن مفاصل نیز هست. کرم ابریشم با بزاق خود، پیله را ذوب میکند. خاصیت این آنزیم تنها حل نمودن بافتهای اضافی مهاجم هست. در صورت حساسیت ریوی به این آنزیم از طب سنتی بخواهید داروی ضد حساسیت بدهد. مصرف این قرص روزی دو یا سه عدد تنها سه ماه. بعد دو یا سه ماه استراحت در صورت لزوم تکرار سه ماه. امیدوارم جامعه پزشکی در ورود عمده این دارو به بیماران یاری رسانند این هم لینک خرید:

https://malltina.com/product/mlt-330947