2777
2789
عنوان

قورمه سبزی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 41 پست
سبزى اماده سرخ شده بگير با لوبيا و ليموعمانى و نمك و گوشت و اب بار بذار پنج شيش ساعت بپزه

همه رو بریزم تو قابلمه بذارم بپزه؟مث آبگوشت؟

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

سبزیمو از فریزر درمیارم میزارم تو مایتابه تا ابش کشیده شه بعد یه ساعت باشعله کم و دوسه قاشق روغن جامد سرخ میکنم 

پیازو گوشتو تفت میدم خوب و ادویه کاری و زردچوبه وفلفل  یه قاشق شنبلیله و ارد خوب تف میدم و سبزیرم میریزم و کمی تفت میدم دوباره آب میریزم زیرشو کم میکنم۴ ساعت بپزه بعد لیمو عمانی و لوبیای پخته رو میریزم و میزارم یکی دوساعت تا جابیوفته آخرم یه قاشق ادویه قرمه هاتی کارا میزنم.

عالیه عالی

💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پخت سریع تو زود پز من همیشه تو زودپز درست میکنم پیاز سرخ میکنم گوشتو و سبزی رو باهاش تفت میدم نمک و فلفل و زردچوبه و عصاره گوشت میریزم لوبیا هم میجوشونم ابکش میکنم میریزم تو زود پز یکم اب اضافه میکنم درشو میبندم تا۴۰دقیقه یک ساعت بعد از اون ک پخت میریزم تو قابلمه لیمو عمانی میریزم روغن میریزم یکم مزش رو میرون میکنم میذارم تا یک ساعت هم جا بیوفته تعریف از خود نباشه اما خیلی عالی میشه همه از قورمه سبزی هام تعریف میکنن😁😂

سبزیمو از فریزر درمیارم میزارم تو مایتابه تا ابش کشیده شه بعد یه ساعت باشعله کم و دوسه قاشق روغن جام ...

ممنون ک برام نوشتی 😙

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

همه رو بریزم تو قابلمه بذارم بپزه؟مث آبگوشت؟

آره 

بعد اگه ديدى ليموهات پخته ميتونى درشون بيارى

همينطور اگه ديدى گوشتت پخته ولى خورشت جا نيفتاده گوشتارم در بيار اخرين لحظه بريز تو خورشت 

ادويه قورمه هاتى كارا هم ميتونى بزنى

پخت سریع تو زود پز من همیشه تو زودپز درست میکنم پیاز سرخ میکنم گوشتو و سبزی رو باهاش تفت میدم نمک و ...

سبزی رو اول سرخ میکنی یا همزمان با گوشت تفت میدی؟

بعد سبزی هم میریزی تو زودپز؟

ممنون ک برام نوشتی 😙

خواهش عزیزم.

فقط حتما آبجوش بریز تو غذات ویه جوری میزون کن که از اول باهمون اب بپزه تا آخرش خیلی تو طعم غذات تاثیر داره اگه آبشم کم شد باز حتما آب جوش اضافه کن آب یخ یا نجوشیده نریز

💏
آره  بعد اگه ديدى ليموهات پخته ميتونى درشون بيارى همينطور اگه ديدى گوشتت پخته ولى خورشت جا&nb ...

سبزی سرخ شده آماده ندارم

میتونم خودم سرخ کنم بعد با بقیه مواد بریزم تو زودپز؟

من پیاز تفت میدم بعد گوشت اضافه میکنم یکم که سرخ شدن لوبیا قرمز رو اضافه میکنم بعد آب سرد میریزم میذارم دو ساعت جوش بخوره با شعله زیاد بعد دوباره آب اضافه میکنم و همینطور سبزی هایی که از قبل حسابی تفت دادم رو اضافه میکنم دو سه ساعت دیگه میذارم بپزه ،لیمو و نمک و ادویه خورشتی و ...  رونیم ساعت آخر اضافه میکنم .