2777
2789
عنوان

میگه ناز نمیکنی😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 85 پست
ای بابا . شما چرا عزیزم  از دست این مردا

نزدیک عید داره میره کلاس زبان هفته ایی صد و پنجاه تومن. من با خانواده ام برنامه ریختم عید برم مسافرت حالا نه میتونم برم مسافرت نه حتی بخوام خرید کنم

خدایاشکرت

منم رو قضیه عطرفروشیه یکم مشکوکم...بهش گفتم برا دوس دخترت خریده بودی؟😐 هیچی نگفت...😐😐ای خدا پای یه دختر دیگه وسط باسه😁😁 دلم یه بهونه میخواد 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این چیزا طبیعیه هرکس یه قلقی داره شما هم تازه عروسی مونده تا قلق شوهرت دستت بیاد 

ناراحت نشو حرصم نخور فقط سعی کن با موقع عصبانیت باشوهرت حرف نزنی وقتی حاله دوتاییتون خوب بود بشین درکنارش حرفای دلتو بگو مطمئن باش اینطوری زودتر جواب میگیری 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
منم رو قضیه عطرفروشیه یکم مشکوکم...بهش گفتم برا دوس دخترت خریده بودی؟😐 هیچی نگفت...😐😐ای خدا پای ی ...

وای عزیزم اصن ذهنت درگیر افکار منفی نکن

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😷😷😷😷😷😷😷😷     ببخشیدالبته

واقعا این انتظارا زیادیه!! وقتی اون اصلا بویی از محبت و ناز کشیدن نبرده من چرا باید تا این حد فداکاری کنم؟؟ من نمیتونم یه طرفه اینکارا رو بکنم و اون هیچی ب هیچی... چرا باید اینقد باهاش راه بیام؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
😷😷😷😷😷😷😷😷     ببخشیدالبته

چرا حالت بد شد؟

من دوس دارم با شوهرم اینجوری حرف بزنم به وقتشم جدیم و محکم 

لازمه ی زندگی اینه ک زن و مرد به هم محبت کنن زن واسه شوهرش ناز کنه بچه بازی دربیاره و خیلی کارای دیگه

واسه ی خوشبختیه من و همسرم صلوات بفرسین لطفا😍😘

دوسال هم عقد بودیم رفت و اومدمونم زیاد بود...دیگه تا حالا همدیگرو میشناسیم... اینجور نیست که خیلی تازه وارد باشبم

منم رو قضیه عطرفروشیه یکم مشکوکم...بهش گفتم برا دوس دخترت خریده بودی؟😐 هیچی نگفت...😐😐ای خدا پای ی ...

شک ب دلت راه نده زندگیت خراب میشه عروس خانوم  

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
واقعا این انتظارا زیادیه!! وقتی اون اصلا بویی از محبت و ناز کشیدن نبرده من چرا باید تا این حد فداکار ...

شوهرت حتی نگه میرم بخابم بری بغل وبوس ک وای دوس داشتم بغلت باشم؟؟؟‌😐😐😏متفرم از ریا....نمیگم محبت نکن ولی ن این مدلی

💚🌱