2777
2789
عنوان

میگه ناز نمیکنی😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 85 پست

ناز ک کاری ندتره یکم با بدن و صورت و صحبت و..ورست میشه..شوهر من از روز اول یعنی دقیقا روز اول میگفت برقص هیچوقتم من نرقصیدم..من عاشق رقصم و راحت میرقصم ولی نمیدونم جلوی شوهرم اصلا نمیتونم 😯

همسن من😕😕

تو‌ک قند عسل منی💜

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت چند سالشه؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بخوابون دهنش

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جریان عطرفروشی مشکوکه  هاااااا

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم من با خانواده شوهر زندگی میکنم یعنی طبقه ی بالاشون.اوایل ازدواج شوهرم همش از خونه فرار میکرد چون خجالتیه نمیدونی چقد حرص میخوردم تازه قبلا دوس پسرم بودا مثلا.از خانوادش خجالت میکشید از دوستاش خجالت میکشید نکبت ک یوقت بهش نگن زن زلیل 😐 منم بیخیالش شدم برعکس میگفتم برو بیرون دیگ چرا نمیری اینجوری حس کرد دارم از خونه بیرونش میکنم ک کم کم رفتاراش درست شد 😂 الان دیگ اینجوری نیس خیلی فرق کرده ان شاء الله شوهر شمام از اوناش باشه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
همین خاسته هاتو یجور دیگه بگو مثلا امشب باید میرفتی بغلش میبوسیدیش و میگفتی مگه نمیدونی من عاشق اینم ...

اخه اصلا میدون نمیده واسه لوس بازی و بچه بازی... همش یه کاری میکنه حرصمو در میاره... جواب محبتو با بیخیالی میده...حرصمو درمیاره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
شوهرت چند سالشه؟؟

اون 27 من 19

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

شوهر من بر عکس کوووووه یخه خودش من عادی برخورد می کنم می گه چقد نااااز می کنی . پس که ندید پدیده ناااااز نمی دونه چیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮