2789
حاضرشو بگو من رفتم میخای بیا میخای نیا...منم شوهرم سر بچه نه بیار سفت باهاش حرف میزنم بعدش ک میبینه ...

من نمیتونم.

ب مامانم زنگ زدم گفتم میگه دکتر کاری ازش برنمیاد خودت باید تبشو با استامینوفن بیاری پایین

خوشبخت ترین بدبختم 
من نمیتونم. ب مامانم زنگ زدم گفتم میگه دکتر کاری ازش برنمیاد خودت باید تبشو با استامینوفن بیاری پای ...

مگ نمیگی نمیتونه شیر بخوره..من هرسری بهداشت میرفتم ازم میپرسید خوب شیر میخوره یا ن....اینم خودش مشکله..دختر منم چهارروزش بود تب کرد..ولی شیر خوب میخورد..

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ نمیگی نمیتونه شیر بخوره..من هرسری بهداشت میرفتم ازم میپرسید خوب شیر میخوره یا ن....اینم خودش مشکل ...

خب این الان از صبحه ک شیر نمیتونه بخوره

خوشبخت ترین بدبختم 
از دیشبه بی طاقته الان بی حاله

کاش امروز بهداشت میبردیش....هیییی چی بگم دلم ب حال بچت سوخت😥

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!
خب این الان از صبحه ک شیر نمیتونه بخوره

بنطرت کمه از صبح..اون همش چهل روزشه زبون نداره بگه چمه ک....تغذیه ش هم شیره...

خودمم میدونم بچم نیاز ب دکتر داره ولی چکارکنم مامانمو همسرم میگن دکتر ببری کاری ازش برنمیاد اونم استامینوفن میده پس بشین توخونه خودت ازش مراقبت کن 

خوشبخت ترین بدبختم 

من کلا ۲۰ تومن داشتم ک اونم امروز ۱۰ تومن از مامانم قرض کردم رفتم براش قطره دل درد گرفتم.پولیم ندارم ک ببرمش دکتر.خودم بیشتر دلم برا بچم میسوزه ولی چکارکنم 😢😢

خوشبخت ترین بدبختم 
خودمم میدونم بچم نیاز ب دکتر داره ولی چکارکنم مامانمو همسرم میگن دکتر ببری کاری ازش برنمیاد اونم است ...

نه عزیزم اگه بچه واقعا عفونت داشته باشه دکتر که نمیگه فقط استامینوفن بده عفونت که واسه خودش خوب نمیشه

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍