2789
شوهرم میگه نیازی ب دکتر نداره.تو خیلی حساسی خودش خوب میشه😢😢

نمیخام بترسونمت...همسایمون دخترش هم سن منه...بچه بوده تب کرده بود..تشنح کرده الان مغزش مشکل پیدا کرده .اینارو ب شوهرت بگو

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!
اره سرفه میکنه اسهاله.شیرم نمیخوره

سرفه مهمه . ولی اسهال رو نوزادا هستن . روزی  ۶  ۷ بار نوزادی که شیر مادر می خوره دفع داشته باشه عادیه . مدفوعشون هم شله نوزادای که شیر مادر میخورن. 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای از دسته این مردا ماهه پیش دخترم چهارسالشه تب داشت بردم عمومی خوب نشد بدتر شد شوهرم میگفت حساسی خ ...

چکارکنم خب ن منو میبره ن پول میده ک ببرمش.

خوشبخت ترین بدبختم 
از دیشبه نخوابیده

عزیزم تو رو خدا ببرش دکتر فکر میکنم عفونت ادراری داره یا اینکه گلوش چرک کرده

درهرصورت یه جاییش عفونت داره که تب میکنه و بیقراره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
از دیشبه نخوابیده

پس باید ببریش دکتر ببین بچه ی نوزاد بدنش طاقت سرماخوردگی رو نداره  مثل ما نیست بگیم خوب میشیم . نوزاد سرماخوردگیش خوب نشه هزار و یک جیز میشه 

آخی عزیزم ویروس گرفته احتمالن آخه بچه اینقدر مگه بیرون رفتین...سریع برو دکتر به همسرت بگو از همه چی ...

اره رفتیم خونه مامان همسرم ک اونجا سرد بود هرچی بهش گفتم نمیام بچه سرمامیخوره بزور منو برد

خوشبخت ترین بدبختم 
با کی ببرم با چی ببرم😢

حاضرشو بگو من رفتم میخای بیا میخای نیا...منم شوهرم سر بچه نه بیار سفت باهاش حرف میزنم بعدش ک میبینه مراقب بچم خوششم میاد...در برابر بچت سفت باش

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!
با کی ببرم با چی ببرم😢

آژانس 

من یه بار بچه کوچیکم مریض شده بود با آژانس رفتم تازه از دکتر خیلی دورم و یه بچه ناتوان هم دارم ولی چیکار کنم مجبور بودم

به راننده آژانس گفتم اومد بچه ناتوانم رو بغل کرد کمکم 😭😭😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ولی استارتر اگه بچه ات سرماخورده بود الان اصلا نمیتونستی چت کنی یکسره گریه میکرد . دختر من یک ماه داشت مریض شد اصلا ساکت نمیشد . من فکر نمیکنم  حس میکنم گرمشه .  اسهالشم تا روزی ۶  ۷ بار نوازد شیرمادری  طبیعیه