2777
2789
عنوان

اقاغلط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 51 پست

وای 😂

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
وای توروخدا لایک نکن رومخمه😐

نه دیگه چونه نزن نمیشه به جان قصاب محلتون

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکی برای یادگاری

یادگاری ندوست😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

مثلا میخواستی بگی خیلی حرف باحالی زدی😒

اره تو باحاااااال تو معروف 😒

هااااان😒

حالا هی نیاید ریپلای کنید ویروسی شدم حالم دست خودم نیست 😫😫😫

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
نه تو رو خدا چقدر شکسته نفسی میکنی اصلا ما واسه همین اینجاهستیم که تو رو لایک کنیم😄 حالا اون تاپیک ...

رفتارمحبت امیزشوهر

اونجام میخوای لایکم کنی نکنه😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
مثلا میخواستی بگی خیلی حرف باحالی زدی😒 اره تو باحاااااال تو معروف 😒 هااااان😒  حالا ه ...

😐😐😐😐یه نفس بکش

اقاتوروخدا نکنید😂😂😂

باشه دیگه لایک نمیکنیم

ببین تقصیر خودته ها 

ما فقط داشتیم ازینجا رد میشدیم این جمله آقا غلط کردمت

خییلی به دلمون نشسته خودت حساسمون کردی چه کنیم؟

حالا عکس پروفایلت منو کشته عاشقش شدم 

باشه دیگه لایک نمیکنیم ببین تقصیر خودته ها  ما فقط داشتیم ازینجا رد میشدیم این جمله آقا غلط ک ...

هرکی میبینه عاشقش میشه

همه باپروفایلم منومیشناسن😁