2777
2789

تعداد حرکاتش توی یه ساعت مهمه که فکر کنم باید حداقل چهار تکون بعد از خوردن یه چیز شیرین داشته باشه. من از دکترم آروم شدن تکون ها رو پرسیدم گفت نگرانی نداره و آروم بودنش مهم نیست. نگران نباش. فقط تعداد تکون ها رو بشمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعدادش هرساعت ۴تا!؟؟؟

بله

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ایت الکرسی خوندم مرسی دوتا تکون خورد

خداروشکر عزیزم به تغذیت برس استراحتم زیادکن زمانی که استراحت داری حرکاتشوبیشترمتوجه میشی باهاش حرف بزن خیلی تاثیر داره انشالله بارداری سالمی داشته باشی وبسلامتی نی نیتوبغل کنی

ملسی همچنین نمیدونم چی بهش بگم چیا میگی

خخخ ای جانم هرروزصبح ازخواب بیدارمیشم باهاش حرف میزنم میگم سلام نفس مامان دخترقشنگم قربونت بشم الهی صبحت بخیر فرشته من بعد یه تکون میخوره انقدر شگممونازمیکنم قربون صدقش میرم بازتکون میخوره بعد برای دخمل ناناسم صبحانه اماده میکنم باهم میخوریم ومیخوابیم دوباره توطول روبراش اهنگ میزارم بلندمیخونم اونم خوشش میاد براش شعرای کودکانه ازیوتیوب میزنم براش میخونم نازش میکنم درکل هرچی عشقته با انرژی مثبت به نی نیت بگو اون احساس تورومتوجه میشه نازش کن میوه وغذاهم بخور میان وعده هرچی که دوست داری بخور انرژی میگیره