2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

5855 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من 16هفته دو هفته دیگه وقت آنومالی دارم اینا علائمم هسن کیا میتونن بگن بچه چیه؟

اوایل بارداری بچه سمت راستم بود حالت تهوع فقط صبحا دارم یک بار بعدش خوب میشم ترشی و شوری دوست دارم ولی شیرینی هم اگه باشه میخورم صورتم اصلا جوش نمیزنه ضربان قلب 161بود تست سوزن تغییر نکرد تست کلم بنفش شد تست بکینگ پودر کف کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلم بنفش بشه یعنی پسره؟؟؟ من کلم انجام ندادم 

جوش شیرین انجام ندادی؟؟  من جوش شیرین انجام دادم کف کرد پسر شد. بچه‌مم سمت راستم بود بیشتر. قلبش توی سونوی هشت هفتگی  ۱۴۱ بود 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
کلم بنفش بشه یعنی پسره؟؟؟ من کلم انجام ندادم  جوش شیرین انجام ندادی؟؟  من جوش شیرین انجام ...

واسه من بنفش شد بجای جوش شیرین بکینگ پودر زدم کف کردم ضربان قلبشم تو 11هفتگی 161 بود 

واسه من بنفش شد بجای جوش شیرین بکینگ پودر زدم کف کردم ضربان قلبشم تو 11هفتگی 161 بود 

از ضربان قلب که نمیشه تشخیص داد. ولی جوش شیرین بیشتر وقتا درسته. فکر کنم بچه شما پسره 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

بنظرم پسرع.منم دقیق مثه تو بودم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
تورو نمیدونم ولی من حالتام برعکس تو شد سنو گفت پسر دارم.ولی الهی از من دختر شه واسه خدا ک کاری ندار ...

بچه یه هدیه ست از طرف خدا نمیشه بگیم که چی بشه چی نشه باید شکر کنیم هرچی شد ان شاءالله بچه بعدیت هرچی دوست داری خدا بهت بده