من چندوقته واسه ی تصمیم بزرگ دودل هستم تاحالا هم استخاره نگرفتم دلم میخاد راجب این تصمیم با خدا مشورت کنم کسی میدونه چجوری میشه استخاره گرفت؟اصن چند درصد درست میگه ب ادم؟
اولا بستگی به اعتقاد خودت داره که قبول داشته باشه یا نه دوما من خودم به شخصه کاری رو که نتونم با کسی مشورت کنم و سر دوراهی بمونم رو استخاره میگیرم همیشه هم درست در میاد
والا مامان من که خیلی اعتقاد داره خیلی خیلی شدید هرکاری میخواد بکنه اول استخاره میگیره و واقعا هرچی جوابش بشه عمل میکنه بهش
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
یه نفرهست ۱۵ میگیره به نظرم تو این گرونی قیمتش خوبه دلیلشم بهت میگه چرا خوبه یا بده یادمتوسطه ...با قرآن میگیره من که راضی بودم البته خودم تفعل گرفتم اولش واسه جلب اعتماد از کارش چهره شناسی انجام میده رایگان ینی عکس یه نفرو دلخواه بهش نشون میدی خصوصیاتش رو میگه اگه دوست داشتی حالا تفعل یا استخاره پیشش میگیری من خودم ۲ بار گرفتم راضی بودم چهره شناسیشم خیلی واسم جالب بود دقیقا خصوصیات فرد رو میگه از روعکس
یا با تسبیح میگیره یا میده همسایمون براش میگیره کتاب استخاره امام جعفر صادق داره،با تسبیح 3تا صلوات میفرسته ی حمد و توحید میخونه ازوسط تسبیح میگیره از بین اون دومهره کوچیک میگه خیر شر یاالله هرکدوم اخرش بیوفته معلوم میشه اگه خیر باشه خوب شر بده یاالله هم خوبه مثل میانه می مونه
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن