2777
2789

از کجا می دونید راحت بودن ؟

پشت صحنه زندگی شونو ک نمیان  صادقانه بذارن کف دست من و شما 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چرا عزیزم ناراحتی سقط داشتی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا زایمان زودرس داشتم ۲۱ هفته بود بعد یه ماه دوباره ندونسته باردار شدم با سرکلاژ تو هفته۱۶ وآمپول ودارو واستراحت وهزار بدبختی تو ۲۳ هفته نموند بازم کیسه اب بچه زده بیرون دهانه رحم دوتا اتفاق مثله هم😢😢

خدایا به امید خودت
یا زایمان زودرس داشتم ۲۱ هفته بود بعد یه ماه دوباره ندونسته باردار شدم با سرکلاژ تو هفته۱۶ وآمپول ود ...

خب عزیزم یکم عجله از خودت بوده حداقل باید تا ۶ ماه جلوگیری میکردی تا رحمت امادگی لازم به دست بیاره

خب عزیزم یکم عجله از خودت بوده حداقل باید تا ۶ ماه جلوگیری میکردی تا رحمت امادگی لازم به دست بیاره

دلم گرفته هر کاری میکنم خوب نمیشم حال بده دوهفته که از دستش دادم حالم بده😢😢

خدایا به امید خودت
یا زایمان زودرس داشتم ۲۱ هفته بود بعد یه ماه دوباره ندونسته باردار شدم با سرکلاژ تو هفته۱۶ وآمپول ود ...

همین که بارداری میشی خودش خوبه

بهتر از اینه که اصن نتونی بشی.باید شدیدا تحت نظر باشی دیگه

دلتو بزار پیش یکی از دوستام که دو بار تو شیش ماهگی سقط کرد.دومیو که سزارین شد.

الان پسر چهار ماهه داره.

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
دلم گرفته هر کاری میکنم خوب نمیشم حال بده دوهفته که از دستش دادم حالم بده😢😢

میدونم  عزیزم واقعا خیلی سخته ولی روحیه خودت نباز تو هرکار خدا حکمتی هس پاشو عزیزم صلوات بفرس قران بخون دلت بسپار به خدا و فاطمه زهرا 

میدونم  عزیزم واقعا خیلی سخته ولی روحیه خودت نباز تو هرکار خدا حکمتی هس پاشو عزیزم صلوات بفرس ق ...

حس میکنم خدا نمیخاد بم بچه بده 😢😢 آخه مگه من چه کار کردم که باید بسوزم کوچیکتر از من بچه دارن یا میخان زایمان کنن من فقد باید حسرت بکشم😢😢

خدایا به امید خودت