2777
2789
عنوان

سقط جنین

217 بازدید | 21 پست

سلام خانوما اگه کسی میتونه کمکم کنه.۸هفته باردارم میزوپروستول خوردم درد شدید داشتم با خونریزی ۲۴ساعت گذشته خونریزی دارم ولی درد خیلی نه.علاعم بارداریمم قطع شده مثل حالت تهوع و بی اشتهایی.این ینی جنین مرده؟

خب بروسونوبهت بگن عزیزم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدانکنه چرابمیره عزیزم.چرا قرص خوردی

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

این قرصو شوهرم از یه داروخونه اشنا داشت گرفت الانم اگه بخام برم بیمارستان یا دکتر میفهمهن که خودم اینکارو کردم برام دردسر میشه.بعدشم اگه جنین زنده باشه بستریم میکنن و بچرو نگه میدارن

این قرصو شوهرم از یه داروخونه اشنا داشت گرفت الانم اگه بخام برم بیمارستان یا دکتر میفهمهن که خودم ای ...

خب تو.ک بچه رو نمیخواستی زودتز میرفتی سقط ن بچه 8 هفته ک قلب داره

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین

من اولش نی نی رو نمیخواستم دکتر گفت تا جنین کوچیک سقطش راحت انچام میشه

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین

بخدا نمیدونم دیگه چیکار کنم قبلشم کلی جوشونده و زعفرون و اینا خوردم انگار نه انگار.این قرصم که دیروز خوردم جونم بالا اومد.از زایمانم سخت تر بود.ولی سقط نشد.فقط خونریزی دارم

سنگدل...سنگدل...

چطور تونستی؟؟؟؟شماتت میکنم بابت تصمیمت...

من بچم رو صدتا سونو رفتم و گفتن مشکل داره و باید سقط بشه دارم خودمو میکشم از گریه اونوقت تو رفتی بچه سالمتو قرص خوردی ک بندازی؟؟؟؟دلت اومد؟؟؟؟اون داره قلبش میزنه...دست و پاهاش رو چن وقت دیگه تکون میداد...اونوقت همییین؟؟؟چون بچت یک سالش بود بچه دیگه ات رو کشتی؟؟؟؟شوهرتم کمکت کرد؟؟؟دوتایی با هم کشتینش؟؟؟؟

مطمئنم ک تو سینه ات قلبی نیست...

اره تا وقتی که هفته ای صد هزار باید بدم به پوشک و ۳۰ تومن شیر خشك و اجاره خونه قسط و هزار تا بدبختیه دیگه هرکی باشه قلبش سنگ میشه.اون هنوز اندازه یه دونه خرماس چرا بیارمش تو بدبحتیم شریکش کنم