2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده با انتقال یدونه جنین باردارشده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 26 پست
عزیزدلم من پارسال این مشکل برام پیش اومد دکترم گفت بخاطر کیفیت پایین اسپرم بوده احتمالا  ولی ا ...

واااافعا ....چقدر عالی ایشالا زووود مامان میشید ...پس چرا تو گروه انگار گفتید یه دونه جنبن انتقال دادید؟نکنه اشتباه گرفتم خخخخخ...من خودم دی اف ای شوهرم ۳۶هست ومورفو یک ...پیشنهاد اهدایی دادن که تکرار کردم دی اف ای سد ۲۷اما بازم خیلی نگرانم ....دی اف ای ومورفو همسر شما پارسال وامسال چقدر بوده؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزدلم من پارسال این مشکل برام پیش اومد دکترم گفت بخاطر کیفیت پایین اسپرم بوده احتمالا  ولی ا ...

کلا چرا میکرو کردید ؟اسپرم شوهرتون فاکتوراش چطور بود که پارسال تشکیل نشد وامسال تشکیل شد؟واقعا خوشحال شدم که گفتید ۱۵تاعالی تشکیل شده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااافعا ....چقدر عالی ایشالا زووود مامان میشید ...پس چرا تو گروه انگار گفتید یه دونه جنبن انتقال دا ...

اها متوجه شدم مال پارسال بوده تاپیکتون

واااافعا ....چقدر عالی ایشالا زووود مامان میشید ...پس چرا تو گروه انگار گفتید یه دونه جنبن انتقال دا ...

عزیزم دی ای اف همسرم مشکلی نداشت کلا ولی مورفوش صفر بود هم پارسال هم امسال ولی خداروشکر امسال خیلی خوب بود 

دکترم میگه سنت پایینه بیشتر از یدونه انتقال نمیدم 

خطر چند قلویی خیلی بالاست 

هرچی اصرار کردم قبول نکرد

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
کلا چرا میکرو کردید ؟اسپرم شوهرتون فاکتوراش چطور بود که پارسال تشکیل نشد وامسال تشکیل شد؟واقعا خوشحا ...

ممنون عزیزدلم فقط بخاطر مورفوی شوهرم 

من خودم هیچ مشکلی نداشتم 

ولی دکتر گفت بخاطر شوهرم امکان طبیعی باردار شدن اصلاااا نداری فقط باید میکرو کنی

عزیزم دی ای اف همسرم مشکلی نداشت کلا ولی مورفوش صفر بود هم پارسال هم امسال ولی خداروشکر امسال خیلی خ ...

امیدوارشدم گفته سنتون پایین هست ...سن منم ۱۳۷۱هست ...شماهم فک کنم ۱۳۷۰باشید ...با مورفو صفر یعنی میکرو کردین؟اسپرم از نمونه طبیعی گرفتن یا باعمل؟میشه بپرسم دکترتون امسال وپارسال کی و کدوم مرکز بودید؟من قصددارم برم ابن سینا دکتر جنتی اما راهم تا تهران خیلی دور هست ...شیراز هستم ....

دی اف ای همسرتون یادتون نمیاد چند بود؟....مثل اینکه الان هم روز یازده انتقال هستید درسته؟ایشالا که میای وخبر خوش بهمون میدی   

امیدوارشدم گفته سنتون پایین هست ...سن منم ۱۳۷۱هست ...شماهم فک کنم ۱۳۷۰باشید ...با مورفو صفر یعنی میک ...

آره عزیزم من تهرانم 

منم ابن سینا بودم دکترم انصاری پور بود 

دکتر شوهرمم آراسته خیلییییی عالیه

آره با نمونه طبیعی هر دو سری میکرو کردم 

دی اف ای همسرتون یادتون نمیاد چند بود؟....مثل اینکه الان هم روز یازده انتقال هستید درسته؟ایشالا که م ...

نه فدات شم بخدا

اصلا نمیدونم اینو داده یا نه 

آره عشقم من ۱۱ هم انتقالم 

دعا کن عزیزدلمممم❤️

نه فدات شم بخدا اصلا نمیدونم اینو داده یا نه  آره عشقم من ۱۱ هم انتقالم  دعا کن عزیزدلم ...

ایشالااااا که حتما مثبتی ....اینسری هم مورفو صفربود؟عزیزم من تعریف امیر جنتی خیلی شنیدم شما نمیدونید دکتراراسته بهتر یا جنتی؟

ایشالااااا که حتما مثبتی ....اینسری هم مورفو صفربود؟عزیزم من تعریف امیر جنتی خیلی شنیدم شما نمیدونید ...

جنتی رو خیلی تعریفشو شنیدم 

ولی آراسته خیلی با حوصله و خوشرو بود 

آره ایندفعه هم مورفو صفر بود ولی تو آزمایش نوشته بود برای میکرو جواب میده

جنتی رو خیلی تعریفشو شنیدم  ولی آراسته خیلی با حوصله و خوشرو بود  آره ایندفعه هم مورفو ص ...

گلم سلام شما یدونه فقط انتقال دادید مثبت شد جنین چند روزه بود؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..