2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین نظرتونو میخوام

52 بازدید | 2 پست

من در مورد خودم و نامزدم میگم شما قضاوت کنین و نظر بدین، همسرم ارشد مشاوره داره و معلمه و قصد ادامه تحصیل داره،پدرش بازنشسته یه سازمانه و پر من فوت شدن ما زمین کشاورزی داریم پدرم کشاورزی میکرد و تو کار صادرات محصولات کشاورزی هم بود، وقتی زنده بود ما وضعمون خیلی بهتر بود، زمین داشتیم الانم داریم، مغازه داشتیم خود پدرم کار میکرد از چند جا درآمد داشتیم اما الان فقط زمین مون مونده برامون و یه خونه داریم و ماشین،با خونه نامزدم اینا هم ی کوچه فاصله داریم،از لحاظ موقعیت زندگی تو یه سطحیم،من خودم فقط کارشناسی دارم ۲۶سالمه و میگن خوشگلم،خواستگارم زیاد داشتم، واس کنکور الان تو عقد نمیتونم بخونم اما همسرم داره برا دکترا میخونه،نمیدونم چرا حس خود کم بینی دارم،حس میکنم شوهرم موفقه اما من نه، بعد عروسی میخوام برا کنکور بخونم اما این حس رهام نمیکنه،میترسم فردا همسرم فک کنه بهتر از من میتونست، هر چند موقعیت بهتر از من هم داشت از لحاظ درسی و اجتماعی منظورمه، خودش که میگه خیلی راضی ام اما نمیدونم چرا فک میکنم من کمتر از شوهرمم و این حسمو خراب میکنه ،نظر شما چیه من شرایط و سطح خانوادگی و شغل ها هم گفتم و اینم بگم از یه فرهنگ هستیم و مشکل فرهنگی نداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان