2789
عنوان

خواهرشوهر😑😐😶

562 بازدید | 39 پست

شما اكه خواهرشوهرتون تو دوران نامزدي(صيغه) تلاش كنه واسه جداييتون و موفق نشه و توي روز عقد نه خودش نه دختر و داماد و شوهرش تبريك نگن و جلوي كلي ادم نيان باهات عكس بگيررررن ... كلا از اين به بعدش چجوري رفتار ميكنيد؟؟؟

دعوتتون كنه ميرين؟ كلا رفتارتون چجوري ميشه باهاش؟؟؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

و البته كه با داداششون عكس گرفتن كه همسر بنده باشه و كلي قربون صدقش ميرن

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فحششون میدادم و اخم میکردم هی صورتم بر میگردوندنم .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
واقعا حالم از خواهر شوهر بد میشه من ۳ تا شو دارم

منم سه تا دارم ولي اين يه دونه عفريتس

فحششون میدادم و اخم میکردم هی صورتم بر میگردوندنم .

واقعااا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!🤔🤔

واقعااا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!🤔🤔

اره لاشیا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین