zarinbano مدیر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 29 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست سلام من ۳۰ روز پیش نزدیکی داشتم قرص اورژانسی هم خوردم پریود نشدم هنوز.بی بی هم زدم منفی بود.ممکنه بی بی چک اشتباه بزنه؟ 1397/10/23 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarinbano مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 29 بزن بیاعکس بده الانم منفی هست .ازمایش ندم دیگه؟
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 منفیه عزیزم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
افراااااااا عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1409 چیکار کنم پریود بشم چای زعفرون نبات بزن هم گرمی شکمت گرم میشه دردکمترداری هم باعث میشه زودتربیاد
zarinbano مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 29 چای زعفرون نبات بزن هم گرمی شکمت گرم میشه دردکمترداری هم باعث میشه زودتربیاد این چند روزه خیلی زعفرون خورددم ولی با چایی و نبات نخوردم .مرسی از راهنمایت مرسی عزیزم😍😘😘
افراااااااا عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1409 این چند روزه خیلی زعفرون خورددم ولی با چایی و نبات نخوردم .مرسی از راهنمایت مرسی عزیزم😍😘😘 فدات من واسه سقطمم شبش کلی خوردم خوابیدم صبح افتاد
zarinbano مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 29 فدات من واسه سقطمم شبش کلی خوردم خوابیدم صبح افتاد یعنی اینقدرسری تاثیر میزاره .من از ترس اینکه نکنه باردار باشم دم میکردم میخوردم ..امپول هم زدم دوتا از داروخونه گرفتم ک پریودیم رو تنظیم کنه میگن دوهفته بعدش پریود میشی درسته؟جدیدنا واژنم خیلی بوی بدی میده .ترشح هم ابن چند وقت خیلی داشتم .چون قبلا بچه سقط کردم خیلی میترسم
افراااااااا عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1409 یعنی اینقدرسری تاثیر میزاره .من از ترس اینکه نکنه باردار باشم دم میکردم میخوردم ..امپول هم زدم دوتا ... آخه من۲_۳هفته بودمرده بودتوشکمم وبایدمیوفتاد کلییی خوردم تاافتاد