2777
2789
عنوان

چرا بعضیا الکی ناراضی ان؟

834 بازدید | 18 پست

چرا باید یه نفر همه چیز داشته باشه و ناراضی باشه و من هیچی نداشته باشم و حصرت چیزای کوچیکو بخورم

چرا بعضیا قدر زندگیاشونو نمیدونن

امشب یه تاپیک دیدم واقعا حس کردم بعضیا زیادی خوشبختن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دغدغه ها متفاوته عزیزم مثلا من شاید دغدغه ام خرید خونه باشه اما یکی خونه داره ودغدغه اش پرده خونه اشه!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیدونم یه خانومه بود همه چیزه زندگیش خوب بود میگفت ناراضی هم این چیزی نیست که میخوام

خوشی زده زیر دلش عزیزم ، چون قدر چیزای کوچیک زندگیشون نمیدونم و تا مشکلی پیش بیاد فکر میکنن دیگه غیر قابل درست شدنه و فورا میخوان جدا شن 

💜بهتــرین هـا هـنوز تـو راهـــن💜

دقیقا منمم خییلی دیدم هر کی بیشترررر داره .. ناراضیه ..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نمیدونم یه خانومه بود همه چیزه زندگیش خوب بود میگفت ناراضی هم این چیزی نیست که میخوام

چون شما و اون خانوم دوتا ادم متفاوت هستین عزیز..دغدغه هاتون وطرزفکرتون وخواسته هاتون متفاوته..این ک نشد حرف

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

توقع که بره بالا همینه یه بنده خدایی هست اگه یه کاسه شکلات دادی بهش میگه عه چرا دوتا کاسه نیاوردی .اگه هفته ای یکبار سر برنی بهش میگه چرا هفته ای دوبار نمیای اگه ۱۰۰ تمن پول دادی میگه چرا ۲۰۰ تمن ندادی و...و....و... نشد یبار یکار کنیم براش و این بشر تشکر کنه همیییشه خدا طلبکاره هرچی بهش بدی بعدیشو میخواد بیشتر میخواد

اینجور آدما هیییییییچ موقع راضی نمیشن هم خودشونو اذیت میکنن هم اطرافیانو 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

هرشخصى تو هرسن و موقعيتى دغدغه و مشكلات خودشو داره عزيزم هيچكس خوشبخت خوشبخت نيست تو مجازى چيزايى ديده و شنيده نيشن كه ماخودمون ميخوايم 

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه