2777
2789
عنوان

بارداری

132 بازدید | 14 پست

سلام من تقریبا چهار ماه پیش یه سقط تو هفته ی شش داشتم الان باز باردارم و ده روزه از موعدم میگذره بعضی وقتا کمرم و پایین شکمم درد میکنه ....

کسی بوده در اوایل بارداریش کمر درد و شکم درد مثل پریودی داشته باشه مثلا روزی چند بار؟؟؟

طبیعه اره ولی خیلی استراحت کن خیلی خیلی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ارع .

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دلیلشو دکترا نگفتن ولی روز قیلش هم کار خونه انجام داده بودم هم یه وسیله سنگین برداشتم بعضیا می ...

یعنی افتادی ب خونریزی یکدفعه؟گفتی هفته ۶

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
اره توی هفته ی شش سقط شد دوسه روز لکه بینی داشتم بعدش خونریزی کردم و تو بیمارستان بستری شدم تا سقط ش ...

ای وای پس اصلا سونو نرفتی ؟چیزی هم دیدی موقع سقط

ای وای پس اصلا سونو نرفتی ؟چیزی هم دیدی موقع سقط

نه گلم روز اول که لکه دیدم دکتر برام سونو نوشت گفت ساک حاملگی تشکیل شده و توی هفته ی 6 هستی 

حالا بیحیال اون من این دفعه نمیخوام اونجوری شم 

نه گلم روز اول که لکه دیدم دکتر برام سونو نوشت گفت ساک حاملگی تشکیل شده و توی هفته ی 6 هستی  ح ...

نه عزیزم انشالا سالم باشی همیشه موظب خودت باش و بخدا بسپار