2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله که بارداری. اما حالتای بارداری مثل حساس شدن و دردناک شدن سینه و بقیه علایم پریودی هست ...

خب این حالتا چی بود اخه 😳😳 دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
 اخه چجوری وقتی چیزی نبوده😆😅

ببین خیلیا بصورت طبیعی شتید واسه همیشه جلوگیری میکنن و هیچ اتفاقی هم نمیافته.بستگی به سیستم بدنی افراد داره.احتمالش هست بصورت طبیعی از راه حتی ترشح کمم بارداری پیش بیاد که احتمالش کمه ولی هست...

ببین خیلیا بصورت طبیعی شتید واسه همیشه جلوگیری میکنن و هیچ اتفاقی هم نمیافته.بستگی به سیستم بدنی افر ...

اخه دقیق چند روزم از یک موه کامل پریودم گذشته کمو بیش علائمم دارم ولی بی بی نزدم

عزیز ولی حس من میگه بارداری.اخه منم دفع پروتیین دارم ولی بی بی منفیه.البته شاید شما از نوعی باشی که الان اینجا گفته.سایه گوگل از سر ما کم نشه با اطلاعاتش😀

و اینکه بیشتر اطرافیانی که سقط داشتن بسرعت باردار شدن یعنی رحمشون امادگی پیدا میکنه اینطور که میگن

چقدر اطلاعاتتون بالاس منکه از هیچی سردرنمیارم

من تا ۱۲ روز پیش نمیدونستم بی بی چک چیه.بخاطر اینکه اصلاااااا تو فکر این چیزا نبودم😀بقیه اطلاعات که دیگه هیچی.۱۲ روزه دقیقا همه چیزا تعطیل کردم و اطلاعات به دست میارم با اینکهههه اصلا واسم مهم نیست نی نی الان بیاد یا نههه.چون کلی کار دارم.ولی بلاتکلیفیش خیلیییی بدههه