2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین حساب بارداری تو نت هست

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین

پس بالاخره باردار بودی مبارک باشه عزیزم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

من ک 11 هفته و 3 روزم زدن 29تیر دکترم ولی ماشین حساب 10 مردادشمام اواست شهریور تخمین بزن

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین

الان تقریبا دو ماهتونه(دوهفته ازش مونده) انشاالله 7 ماه دیگه بسلامتی بدنیا میاد💜

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪
من ک 11 هفته و 3 روزم زدن 29تیر دکترم ولی ماشین حساب 10 مردادشمام اواست شهریور تخمین بزن

من 18 هفته و 5 روزم ولی چون ای وی افم احتمال زیاد 38 هفته سزارین میشم حساب کردم فکر کنم تا 15 خرداد 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍