oooozoooo مدیر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 879 عنوان دندون زرد | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 19 پست سلام عزیزای دلم. من دندونام کمی زرد شده خیلی ناراحتم چکار کنم دائمی سفید شه؟ خیلی برام مهمه با زردچوبه دو سه بار زنگ فقط همون سه بار سفید کرد بعدش دیگه اثر نذاشت. ممنون میشم اگه تجربه ای دارین تو این زمینه راهنمایی م کنین میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔 1397/10/23 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oooozoooo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 879 ابپز کن بزار ابش کاملا تبخیر شه بعد عدس بسوزه و خشک و سیاه شه. بعدش با اسیاب مودرش کن از الک ریز ردش ... چه جالب ممنون عزیزم. حتما امتحان میکنم درمورد زغال هم اطلاعات دارین؟ زغالم استفاده هر شبش برا دندون ضرر داره؟ میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
مهلا1376 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 950 جوش شیرین که میگن برا دندون ضرر داره. منم ریسک نکردم ولی باید زغال و امتحان کنم اره عزیزم جوش شیرین خوب نیست اگرم میزنی درماه دوسه بار
oooozoooo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 879 ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتین 😊 😊 میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
کتایون54 عضویت: 1392/10/27 تعداد پست: 6378 چه جالب ممنون عزیزم. حتما امتحان میکنم درمورد زغال هم اطلاعات دارین؟ زغالم استفاده هر ش ... اینم نوعی زغاله. کلا جرم گیر رو زیاد استفاده نکن هفته ایی یکی دوبار . مینای دندنوت از بسن میره. یکی دوبار جرم ِگیری کنی برای یه مدت دتختی توکل بر خدای مهربان
oooozoooo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 879 اینم نوعی زغاله. کلا جرم گیر رو زیاد استفاده نکن هفته ایی یکی دوبار . مینای دندنوت از بسن میره. یکی ... چه جالب ممنون عزیزم 😊 میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔