2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۳ و ۱۸

700 بازدید | 15 پست

بچه ها من دوره هام ۳۰ روزست

از روز ۳ تا ۷ پریودی شبی یه دونه لتروزول خوردم

امروزم که روز ۱۲ پریودیم بود رفتم سونو دادم واسه اندازه فولیکول

دوتا فولیکول داشتم یکی ۲۳ یکی هم ۱۸

امپول hcg هم همین امشب زدم 

بنظرتون فولی هام خوبن؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی ان شالله دوقلو میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

تعداد فولیکول مهمه .؟چون من تو سونو یدونه 19 داشتم

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
ماه قبل چند بودن

ماه قبل که نرفتم

من سال پیش تو همین ماه باردار شدم بازم با لتروزول و فولیکول ۱۷

اما تو هفته ۲۵ زایمان زودرس داشتم و پسرم ۱۱ روز تو دستگاه بود ولی...

امیدوارم خدا دوباره منو لایق مادر شدن بدونه و نعمتشو دوباره بهم هدیه کنه 

ماه قبل که نرفتم من سال پیش تو همین ماه باردار شدم بازم با لتروزول و فولیکول ۱۷ اما تو هفته ۲۵ زای ...

فولیکولات عالین ان شالله حتما بارداری این ماه شک نکن 😘

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تعداد فولیکول مهمه .؟چون من تو سونو یدونه 19 داشتم

مهمه اینه که فولیکول بالغ داشته باشی حالا چه یکی چه ده تا

و اینکه آزاد بشه و انشالله هیچ مشکلی نباشه

ماه قبل که نرفتم من سال پیش تو همین ماه باردار شدم بازم با لتروزول و فولیکول ۱۷ اما تو هفته ۲۵ زای ...

سلام شما همون ماه با فولی ۲۳و۱۸باردار شدین؟؟

ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد
ماه بعدش با فولیکول ۲۳ باردار شدم عزیزم الان پسرم یکسال و پنج ماهشه😍

خداروشکرررر میشه بگی اون موقع ها چند کیلو بودی لاغر بودی یا چاق

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞