2821
2789
عنوان

خواستگار

195 بازدید | 9 پست

من چند سال با پسری بودم ولی چون فقط رابطمون دوستی بود هی بهم خورد و باز برگشتیم ک 3سال پیش بهم پیش نهاد ازدواج داد من گفتم باید فکر کنم و خیلی تحویلش نگرفتم همون موقع با یکی دوستام 2 ماهی دوست شد و بعد دوباره برگشت گفت اشتباه کرده.گفت میخام مامانم بیارم ببینتت مامانش اورد و با مامانم رفتیم بیرون و خبلی عوض شده بود خودش میخاستم اوکی و بدم ک خواهرش الکی مخالفت کرد و نذاشت خانوادش بیان خواستگاری باز من تموم کردم تا چند ماه پیش بابام فوت کرد باز برگشت گفت خانوادش راضی شدن گفتم باید فکر کنم؟به نظرتون جواب مثبت بدم یا نه؟؟؟من 28 سالم هست .اونم 30.شغلش هم بد نیس خوبه.دودلم واقعا دوسش دارم 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
مثبت
4
40%
منفی
6
60%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خداتوکل کن ایشالا هر چی صلاحته برات پیش بیاد , نماز استخاره بخون دو رکعت نماز  مثل نماز صبح,  بعدنماز 100 مرتبه استخیرالله برحمته خیره فی عافیه. , و دنبال کاری که میخوای باش اگه صلاحت باشه انجام میشه اگه نباشه تو کارت مانع بوجود میاد.این نماز مشورت با خداست,   موفق باشی.