2777
2789
عنوان

پماد زینک اکسید برای پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 89638 بازدید | 55 پست
روغن نارگيل و بادام شيرين رو قاطي ميكنم ميزنم بعد نيم ساعت ژل الوئه ورا ميزنم شب انجام ميدم صبح ميشو ...

پوستتون چرب؟

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  چهل سالمه

چ عالی،احسنت،اوکی عزیز،

شما با اینکه گفتین پوستتون چرب ،جواب داده،چطوری استفاده میکنین گلم؟هرچی یا بعد حمام؟

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
نه خشك

اهان گلم چون گفتن رو پوست چرب خوب جواب نداده

چ عالی،احسنت،اوکی عزیز، شما با اینکه گفتین پوستتون چرب ،جواب داده،چطوری استفاده میکنین گلم؟هرچی یا ...

اونوقتا دانشجو بودم یکی از دوستام جوش میزد رفته بود پیش یه دکتر پوست خوب

بهش گفته بود یه لایه همیشه بزنه به صورتش اونم طوری میزد که مشخص میشد و من خوشم نمیومد

قشنگ انگار ماست میزد به صورتش

ولی جوشا و جای جوشاش خیلی خوب شده بود

منم دیگه از اون موقع کرم تو خونه م شود زینک اکساید حتما تو خونه دارمش بعد حموم به صورتم میزنم

حتما به زیر بغلم هم میزنم

خیلیا میگن ضرر داره ولی من تو این بیست سال اگه کرمم تموم بشه اصلا اون روز حموم نمیرم

تا بخرم بعد برم

عمرا هم بوی عرق نمیده لباسام

اونوقتا دانشجو بودم یکی از دوستام جوش میزد رفته بود پیش یه دکتر پوست خوب بهش گفته بود یه لایه همیشه ...

چ عالی،اره ی خانم هم میگفت دکترا گفتن خیلی مضر

من استفاده میکنم الان نزدیک یکساله عالیه برا پوستم یه مدت منظم استفاده کنم جوشام محو میشن کامل.. فیر ...

عزیزم جنس پوستت چیه ؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  

استارتر استفاده كردي پمادو؟؟؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍