2777
2789
عنوان

پماد زینک اکسید برای پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 89639 بازدید | 55 پست

من استفاده میکنم الان نزدیک یکساله عالیه برا پوستم یه مدت منظم استفاده کنم جوشام محو میشن کامل.. فیروز نه .. خودمم فیروز خریدم ولی مثل مینو نبود و من خوشم نیومد اون خانمم که گفته پوستمو خراب کرده خوب ممکنه برا بعضیا نسازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربری اینجا تاپیک زد که بیاین ببینین با پوستم چیکار کرده میگفت داغون شده چند ماه استفاده میکرد ...

پوست منم داغون کرد پره جوش شد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من مامانم و خالم خیییلی وقته استفاده میکنن خیییلی راضین، اینجام زیاد خوندم ازش ک تعریف کردن، خودمم دیشب خریدم، الانم رو صورتمه☺️ایشالا ک واسه منم خوب جواب بده

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
جدی؟ چه بد 😢

منوه حدودا 20 شاله یار غارمه

از حموم در میام به صورتم میزنم

جای جوشو لکامم میبره

زیر بغلم هم میزنم بو عرق نمیدم

اون وقتا دکتر پوست به دوستم گفته بود پماد ارزون و باصرفه به جای ضد افتابم هست

من که راضیم

چجوري شده بود مگه؟ي خانمي بود ميكفت عالي شده كه با اين كرم البته من دستور سنتي گياهي استفاده ميكنم

چ دستوری؟

اره منم امروز خوندم ک ی خانم گفت عالی جواب داده و شب بصورت ماسک استفاده میکنن

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
منوه حدودا 20 شاله یار غارمه از حموم در میام به صورتم میزنم جای جوشو لکامم میبره  زیر بغلم ه ...

۲۰ سال؟؟

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش