2777
2789
عنوان

لكه قهواي يكماه بعد سركلاژ

3996 بازدید | 10 پست

يكماه پيش تو هفته ١٨ سركلاژ شدم تا الان دوبار لكه كم قهوهاي ديدم دكترم گفت هرموقع ديدي شياف بزار امشبم ديدم ترسيدم دكترم گفت هرموقه خون روشن ديدي بيا بيمارستان حيلي نگرانم هفته اي يدونه پرلوتون هم ميزنم استراحت مطلقم هستم حيلي ميترسم بچمو از دست بدم توروخدا اگه تجربه اي دارين كمكم كنين

@marzi24 سلام گلم،بیا به دوستمون کمک کن💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرکلاژ شده بودم ولی نهایت تا دوهفته لک بینی داشتم شماحتما استراحت کامل کن شیاف هم بذار ایشا ...

منم ده روز بعد لكه بيني داشتم الان يكماه گذشته يك لك كمرنگ ديدم به دكترم گفتم ميگه شياف بزار خون مونده هست خون تازه ديدي بيا خيلي همش استرس دارم

منم ده روز بعد لكه بيني داشتم الان يكماه گذشته يك لك كمرنگ ديدم به دكترم گفتم ميگه شياف بزار خون مون ...

اون یکی تاپیکت هم پست گذاشتم😉

اگه درد و انقباض نداری مشکلی نمیشه ایشالله

عزیزم من هفته ۱۴ سرکلاژ شدم و تا ۵ روز بعدش کمی لک بینی داشتم و دیگه تموم شد و تا هفته ۳۸ که سزارین شدم اصلا لک ندیدم

دکترت درست گفته شما هر موقع خون تازه و روشن دیدی فورا برو بیمارستان اما لک کمرنگ قهوه ای خیلی نگران کننده نیست شیاف هم به همراه پولوتون استفاده کن استراحت مطلق داشته باش دستشویی هم حتما فرنگی باشه 

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم من هفته ۱۴ سرکلاژ شدم و تا ۵ روز بعدش کمی لک بینی داشتم و دیگه تموم شد و تا هفته ۳۸ که سزارین ...

منم تا ده روز بعد سركلاژ لك داشتم ديگه تموم شد الان حيلي نگرانم.با سرويكس ٢٥.٥ تو هفته ١٨ سركلاژ شدم خيلي نگران زايمان زودرس داشته باشم هر ساعتم داره واسم به سختي ميگذره استراحت مطلقم هستم ولي به شدت نگرانم اين لكم ديدم ديگه كلا زندگيم مختل شده

منم تا ده روز بعد سركلاژ لك داشتم ديگه تموم شد الان حيلي نگرانم.با سرويكس ٢٥.٥ تو هفته ١٨ سركلاژ شدم ...

سلام دوست من

بنظرم این برای چندمین باره که تاپیک راجع به سرکلاژ و زایمان زودرس میرنی

توصیه من اینه آرامش داشته باشی و مثبت فکر کنی... بسپار دست اون بالایی... دوست من با دهانه ی رحم 19 تو هفته 18 سرکلاژ شد و بچه ش 39 هفته دنیا اورد.. استراحتشم نسبی بود... 

پس امیدت بخدا باشه و مثبت فکر کن. 

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
منم تا ده روز بعد سركلاژ لك داشتم ديگه تموم شد الان حيلي نگرانم.با سرويكس ٢٥.٥ تو هفته ١٨ سركلاژ شدم ...

من قبل از دخترم یه زایمان زودرس داشتم برای همین تو بارداری بعدیم سرکلاژ شدم با سرویکس ۳۴

نگرانی خیلی برات بدتره عزیزم

ریلکس باش

استراحت کن و داروهاتو مصرف کن

گرمیجات زیاد نخور

دستشوییت فرنگی باشه حتما

نزدیکی هم اصلا نداشته باش

.Pain🔥you made me a believer