2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 52 پست
مشکل معدشه..... ضعیف شده...منم اینجور بودم بره دکتر خوب میشه

چه دکتری منم خیلی مواظب دندان و بهداشت هستم اما صبح ها بوی دهانم خودم اذیت میکنه البته بعضی وقتها 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهداشت روزانه رو رعایت میکنه. ببین مشکل سینوزیت نداره ؟ ببین پوسیدگی دندان نواره؟ نخ دندان بکشه. ...

منم سینوزیت دارم الانم باد میخوره سرم اوت میکنه شما چیکار میکنی اوت نکنه

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
اگه بهداشت روزانه رو رعایت میکنه. ببین مشکل سینوزیت نداره ؟ ببین پوسیدگی دندان نواره؟ نخ دندان بکشه. ...

فک نکنم سینوزیت باشه ولی خودم فکرمیکنم واسه معدشه چون زیادم ترش میکنه ولی این بوی بد چن وقت یباره دکترم نمیره

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

سینوزیت چطور اوت میکنه؟؟از کجا میفهمی

سینوزیت پیشونی رو میگیذ؟

مال معدشه حتما  قرص نعنا بخوره

قرص نعنا میگن رو خانوم ها تاثیر می ذاره اونم نازایی میاره اینجور فهمیدم

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
منم سینوزیت دارم الانم باد میخوره سرم اوت میکنه شما چیکار میکنی اوت نکنه

من هر وقت میرم حمام بعد از حمام کردن دستم رو پر آب میکنم. و با بینی میکشم بالا. هر دفعه با یکی از سوراخهای بینیم این کار رو میکنم بعد هم چرک خشک کن میخورم. هر شش ساعت یبار میخورم. بعد از هر حمام هم سشوار میکشم و خودمو خوب خشک میکنم و بعدش اصلا بیرون نیرم 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
قرص نعنا میگن رو خانوم ها تاثیر می ذاره اونم نازایی میاره اینجور فهمیدم

خانوما رو نمیدونم ولی همسر ایشون قطعا آقا هستن 😁😦

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
من هر وقت میرم حمام بعد از حمام کردن دستم رو پر آب میکنم. و با بینی میکشم بالا. هر دفعه با یکی از سو ...

واای من هیچ کدوم از این کارا رو نمیکنم

خوش ب حالت

مرسی بازم

فک نکنم سینوزیت باشه ولی خودم فکرمیکنم واسه معدشه چون زیادم ترش میکنه ولی این بوی بد چن وقت یباره دک ...

براش امپرازول بخر. نیم ساعت قبل صبحانه یکی بخوره. شربت معده مخصوص اسید معده براش بخر. هر هشت ساعت یبار بخوره. شبها زود شام بخوره. غذاهای چرب و سرخ کردنی نده بهش. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)