2777
2789
عنوان

کیست تو مغز جنین😭😭

440 بازدید | 23 پست

غربالگری اولم سالم سالم بود

دومی رو الان رفتم گفت دو طرف مغزش کیست ظریف داره

خیلی نگرانم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جذب میشه عزیزم .نگران نباش

یا حضرت رباب خودت برا من واسطه شو حاجت بگیرم همین روزا😔😔😔😔😔

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

منم تو غربالگري دومم تو سرش دوتا كيست ديدن رفتم امينو هم شدم چيزي نبود قراره هفته ٣٠ برم ببينم جذب شده يا نه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
یا حضرت رباب خودت برا من واسطه شو حاجت بگیرم همین روزا😔😔😔😔😔

چی شده عزیزم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
منم كيست تو شر جنينم بود اما هفته ي هاي بالا محو شد و اثري ارش نبود

به دنیا اومده؟

منم تو غربالگري دومم تو سرش دوتا كيست ديدن رفتم امينو هم شدم چيزي نبود قراره هفته ٣٠ برم ببينم جذب ش ...

وای من از امینو سنتز وحشت دارم

فقط همون کیست ها بود؟ یا مشکل دیگه ای هم داشت

طبیعیه، جذب میشه، نگران نباش. 

این بارداری از اولش پر استرس بود واقعا تحملم تموم شده

از کجا میگی که جذب میشه؟

دوس دارم ازدواج موفق کنم😢😢😢😢😢😢

ان شالله به زودی حاجت روا شی

این بارداری از اولش پر استرس بود واقعا تحملم تموم شده از کجا میگی که جذب میشه؟

خیلی ها اینجورن، تو نت هم سرچ کن زده طبیعیه و جذب میشه.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...