2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بی بی بزنم یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 60 پست
جواب دادم دوسته من😢

الهی قربونت برم ناراحت نباش شاید آزمایش بدی نشون بدی خدابزرگه گلم

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
چندلحظه بیشتر صبرکن شاید بیاد انشالله

من شانس ندارم قسم خورده بودم اینبارم خبری نشه بیخیال میشم کلا اما اینبار چون پریود نشده بودم امید داشتم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب دادم دوسته من😢

عیب نداره ان شاءالله ماه بعد

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
الهی قربونت برم ناراحت نباش شاید آزمایش بدی نشون بدی خدابزرگه گلم

بیخیالش ببخشید مزاحم شما دوستانم شدم😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عیب نداره ان شاءالله ماه بعد

بیخیالش ممنون عزیزم

بیخیالش ببخشید مزاحم شما دوستانم شدم😢

چند ماه اقدامی؟

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
من شانس ندارم قسم خورده بودم اینبارم خبری نشه بیخیال میشم کلا اما اینبار چون پریود نشده بودم امید دا ...

اینجوری نگو دوستم خدا قهرش میگیره به خودش توکل کن😔😔😔

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
چند ماه اقدامی؟

دوساله

انشالله خدا زودی تو قسمت یه نی نی سالم و خوشگل مصلحت میبینه .من خودم بعد کلی ناامیدی و سقط باردارم ا ...

برام دعاکن عزیزم

اینجوری نگو دوستم خدا قهرش میگیره به خودش توکل کن😔😔😔

دیگه ب معنای واقعی بخدا خسته شدم اصلا نخواستم 

نشد یه چیز بخوام خدا همون موقع بهم بده

وااااااای سمیتااااا😂😂😂😂 مث بچه ها ذوق کردم وقتی دیدمت🤪😂😂😂😂🤪 نه دیگهههه من انرژی های منفی ...

همینجوری یکی از بچه ها رو گیر انداختم 😆 .

افرین عزیزم توهمچین تاپیک هایی بیااستارتر .دعا کن واسه این دوستمون مهسااااا هم زودی پیش بیاد مامان بشه 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
یکی دودقیقه صبرکردم خط دوم نیفتاد،نمیدونم پس چرا پریود نشدم😭😢

عزیزدلم شاید چند روز دیگه نشون داد 

صبور باش به امید خدا حتما مامان میشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1