2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بی بی بزنم یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 60 پست

ان شالله ک مثبته منم لایک کنید بیام ببینم با تچکر😆😆😆

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
مثبته ..علائم چیا داشتی ؟!؟

تهوع مخصوصا بعد غذاخوردن،کشاله رانم گرفته،دلم شیرینی میخواد و بیشتر میخورم همشم خوابم میاد نمیدونم میگم شاید توهم زدم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داااالی مهساااجون ..راستی نبینم تو تاپیک های منفی بری ها ...😂😂😂😂حواسم بهتون هست

وااااااای سمیتااااا😂😂😂😂

مث بچه ها ذوق کردم وقتی دیدمت🤪😂😂😂😂🤪

نه دیگهههه من انرژی های منفی رو دور کردم 

فقط مثبت دیدی ک الانم مثبت بودم😫😂😂😂😂😫

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
منم خبر کنید

اگه مثبت بود خبرمیدم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
وای خداکنه مثبت باشه دل تو دلم نیست شوهرم رفته بگیره بیاره

ان شاءالله

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
انشاللللللهههههههه این دفعه دوخط میبینی 💖💖💖

ان شاءالله😭😭😭😭

چی شد پس 

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ای بابا استاتر چیییشد پس میخوام برم کاردارم یکنفرم ک لایک نمیکنه آدمو

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
چی شد پس  😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

یکی دودقیقه صبرکردم خط دوم نیفتاد،نمیدونم پس چرا پریود نشدم😭😢

نیومد ؟!

اومد زدم اما بعد یکی دودقیقه از خط دوم خبری نیست

اما پریودم نشدم😭😢

اومد زدم اما بعد یکی دودقیقه از خط دوم خبری نیست اما پریودم نشدم😭😢

چندلحظه بیشتر صبرکن شاید بیاد انشالله

ای بابا استاتر چیییشد پس میخوام برم کاردارم یکنفرم ک لایک نمیکنه آدمو

جواب دادم دوسته من😢