2777
2789
عنوان

منشي دكترم بهم توهين كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 59 پست
90تگمن😓😓😓?من بهترین دکتر اصفهانو میرم 30تومنه مگه چه خبره 

من پسرم سه سال و خورده ایشه اونموقع 35تومن ویزیت میدادم! البته من اصفهان نیستم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میتونی بری 

همون بیمارستانی که میخوای زایمان کنی برو 

بگو میخوام به متخصص زایمان منو سزارین کنه و برو یه ویزیت دکتر بیمارستانو بگیر و برو باهاش حرف بزن 

خواهر شوهرم ماه اخر تو تهران بیمارستان بهمن رفت پروندسو‌داد اونجا و یه دکتر دیگه زایمانشو انجام داد

خدايا آن ده ,كه آن به

دلم خيلي شكسته.هر دفعه ٩٠تومن پول ويزيت ميدادم.كلا٢٠بار رفتم.

منم زنگ زدم که برم دکتر  منشیش سریع حرف زد قطع کرد متوجه نشدم دوباره زنگ زدم هی حرف میزدم نشنید دوباره زنگ زدم سوالمو بپرسم نذاشت حرف بزنم گفت دیگه زنگ نزن 😑 حقوق میگیرن جواب مردوم رو بدن زورشون میاد

به خدا دکترش معرکس مینو موحدی 30تومن ویزیتشه.همه کارم میکنن 

حتما نرخای اونجا اینجوریه، ولی نود تومن هم که ایشون میگن خیلی زیاده! فوق تخصصشم اینقد نمیگیره به نظرم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
حتما نرخای اونجا اینجوریه، ولی نود تومن هم که ایشون میگن خیلی زیاده! فوق تخصصشم اینقد نمیگیره به نظر ...

فوق تخصص هم شوهرم برا پاش میره 45تومن.این دیگه گوش بریدس حروم خوره

هیچی  
دكتر هيچ وقت منشى خودش و ول نميكنه بياد مريض و بچسبه

در ظاهر بله اما پشت پرده برای اینکه مشتریاشو از دست نده پوست منشیه رو میکنه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟