من چند سال با پسری بودم ولی چون فقط رابطمون دوستی بود هی بهم خورد و باز برگشتیم ک 3سال پیش بهم پیش نهاد ازدواج داد من گفتم باید فکر کنم و خیلی تحویلش نگرفتم همون موقع با یکی دوستام 2 ماهی دوست شد و بعد دوباره برگشت گفت اشتباه کرده.گفت میخام مامانم بیارم ببینتت مامانش اورد و با مامانم رفتیم بیرون و خبلی عوض شده بود خودش میخاستم اوکی و بدم ک خواهرش الکی مخالفت کرد و نذاشت خانوادش بیان خواستگاری باز من تموم کردم تا چند ماه پیش بابام فوت کرد باز برگشت گفت خانوادش راضی شدن گفتم باید فکر کنم؟به نظرتون جواب مثبت بدم یا نه؟؟؟تک پسرم هست
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه