2821
2789
عنوان

خواستگار

271 بازدید | 21 پست

من چند سال با پسری بودم ولی چون فقط رابطمون دوستی بود هی بهم خورد و باز برگشتیم ک 3سال پیش بهم پیش نهاد ازدواج داد من گفتم باید فکر کنم و خیلی تحویلش نگرفتم همون موقع با یکی دوستام 2 ماهی دوست شد و بعد دوباره برگشت گفت اشتباه کرده.گفت میخام مامانم بیارم ببینتت مامانش اورد و با مامانم رفتیم بیرون و خبلی عوض شده بود خودش میخاستم اوکی و بدم ک خواهرش الکی مخالفت کرد و نذاشت خانوادش بیان خواستگاری باز من تموم کردم تا چند ماه پیش بابام فوت کرد باز برگشت گفت خانوادش راضی شدن گفتم باید فکر کنم؟به نظرتون جواب مثبت بدم یا نه؟؟؟تک پسرم هست 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
جواب مثبت
2
14%
جواب منفی
12
85%

من آقارو نمیشناسم تا نظر بدم

با 4 خط تعریف هم نمیشه واسه یک زندگی نظر داد

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

منفی  با ی خط قرمز پررنگ دورش

رفتی دوراشو زده برگشته😏

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان فقط تک پسر بودنشو باید در نظر بگیریم برای مشاوره. ؟!!!!! بقیه ملاکا چی

خانوادش هم نمیدونم چرا با هیچ فامیلیشون رفت و امد ندارن .و این که کلا خواستگارم ی شهر دیگه زندگی میکنن و من باید برم اونجا 

خانوادش هم نمیدونم چرا با هیچ فامیلیشون رفت و امد ندارن .و این که کلا خواستگارم ی شهر دیگه زندگی میک ...

اصلا قابل یه ذره فکر کردن نیست.با این بی ثباتی و مخالفت خانواده و راه دور

برو دختر بچسب به زندگیت که پشیمون میشی

خب نگفتن طول این مدت کجا بودن واینکه شغلو شرایطشون چیه

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین

از من به تو نصحیت ...

این اقا تو زندگی تکیلف خودش نمیدونه .ثبات اخلاقی نداره .

میره میگرده میبینه بهتر از تو نیست برمیگرده میگه من هر وقت برگردم این من میخواد..

اون موقع باید جلو خانواده اش میاستاد ..

با عقل تصمیم بگیر نه احساس .اینده مهمه نه حال 

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
2790
2823
2791
2779
2792