2777
2789

من فلفل سیاه و با زنجبیل قاطی کردم یه چندقطره اب زدم با گوش پاک کن زدم به دندونم.وای راحت شدم اولش یکی دو دقیقه بدتر میشه ولی بعد بیحس میشه

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا درس نمیکنی دندونو هرچی دیرتر بری واسه درست کردنش سخت تره عفونت اینا میگیره

من قبل بارداریم دکتر رفتم گفت همه دندونات سالمه و نیازی به پر یا عصب کشی نداره و فقط جرمگیری کرد، الان در ارز چند ماه اخیر به بعضی از دندونام لک سیاه افتاده یکیشونم که چند روزه دردش تا تو چشمم می زنه ولی به دلم نیس تو بارداری برم دندونپزشکی

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
حتما باید این کار رو بکنم.... تا چه مدت تایم دارم بعد از جدا سازی واسه عصب کشی ...

با شما نبودم.

با اون خانم که باردار بودند و دندانشون درد میکرد صحبت میکردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تو سه ماهه دوم میشه برید دندانپزشکی.حداقل عصب رو باز میکنند که درد نکشید.

آخه یکی گفت تو بارداری رفته دندونپزشکی چشم بچه اش مورد پیدا کرده گفتن از عوارض دندونپزشکیه، دیگه منم ترسیدم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
آخه یکی گفت تو بارداری رفته دندونپزشکی چشم بچه اش مورد پیدا کرده گفتن از عوارض دندونپزشکیه، دیگه منم ...

من خودم رفتم.بی حسی که زد مخصوص بیماری های خاص و زنان باردار بود.

و فقط عصب رو باز کرد.و چند ماه بعد عصب کشی کردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....