2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

108 بازدید | 18 پست

سلام دوستان نوزادم از چهارشنبه صبح شکمش کار نکرده شیر خودمم میخوره در طول شبانه روز ۳ وعده کمکی هم بهش میدم .راستی شیرخشکش نان هست شنیدم نان نفاخه خیلی نفخ میکنه من پرهیز غذایی هم دارم ولی بازم نفخ داره بنظرتون گیگوز بدم بهتر نیست ؟قطره برا نفخ هم کولیکز دایمیتین گریپ میکسچر هم داره الانم یک ماهشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

از من به شما نصیحت چون نوزاده هر چی میشه با دکتر در میون بزار اینجا هزار تا راهنمایی میکنن اما دکتر نیستن نوزاد هم شوخی نیست که

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من به شما نصیحت چون نوزاده هر چی میشه با دکتر در میون بزار اینجا هزار تا راهنمایی میکنن اما دکتر ...

دکترش گفت همین نانو بده .چیکار کنم شکمش کار کنه ؟

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
بهش چند تا قاشق ترنجبين بده عاليه

عرقشو؟چند قطره 

دکترش گفت همین نانو بده .چیکار کنم شکمش کار کنه ؟

با روغن زیتون شکمشو ماساژ بده حالت دوارانی بر خلاف عقربه های ساعت

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
نه دم كن از صافي رد كن چند تا قاشق چايخوري بده 

ممنون 

من به پسرم ٢ روز درميون ميدم هم نفخشو ميبره هم شكمشو راه ميندازه،پسر من كلا شير خشكيه و نان ميخوره،د ...

بچع منم فقط شیرخشک میخوره شیزسینت ارکی خشک شر؟؟برامن الان دوماه و۲۰ردزه س ولی ازسینه هام شیزمیادکلافم 

وخدایی که بشدت کافیست
بچع منم فقط شیرخشک میخوره شیزسینت ارکی خشک شر؟؟برامن الان دوماه و۲۰ردزه س ولی ازسینه هام شیزمیادکلاف ...

نه براي من ٦ روز اول اصلا نبود بعدشم خيلي كم بود طوري كه پسرم ٤٥ دقيقه ميخورد بازم جيغ ميزد شير خشك دادم ،بعدشم كم كم خشك شد الان اصلا ندارم،چرا شيرتو ندادي بهش خوب؟