سلام خانمهای مهربون
الان یازده ساعت از آغاز فرایند سقط من میگذره، این اولین تجربه من بود و طبعا خیلی استرس داشتم، تو تاپیکهای قبلیشم از دوستان نی نی سایتی کمک خواستم، از همه کسانی که تجربشونو در اختیار من گذاشتن و خواهرانه منو راهنمایی کردن متشکرم. میخوام تجربه خودمو برای بقیه شرح بدم تا شاید کمکی برای بقیه باشه.
من در هفته هشتم اقدام به سقط کردم، دیروز یک عدد قرص mifoprestol خوردم، و امروز بعد از گذشت ۲۴ ساعت ۴تا قرص misoprostol رو به مدت ۳۰ دقیقه بین دو لپ و لثه نگه داشتم و بعد بقایارو با آب قورت دادم، تقریبا به محض اینکار دردم شروع شد. هم گفته های دکتر و هم تجربیات دیگران و نوشته های سایتها اینطور میگفت که حداقل باید یکی دو ساعت بعد درد شروع میشد برای همین ما آمادگی دردو نداشتیم و مسکنی نخورده بودم. حمله درد وحشتناک و بی سابقه بود نمیخوام خیلی بترسونمتون ولی بااینکه حدود ده دقیقه بود و با دوتا مسکن قوی آروم شد، برام ساعتها طول کشید انگار. دو ساعت نشد که دوباره حمله شدید درد داشتم دل و کمر و استخوانهای لگن و ران پام، باز هم مجبورا ۳ نوع مسکن خوردم تا آروم شدم. بعد ازون خونریزی هم شروع شد و من ۶ ساعت پس از خوردن قرص میزو، حمله های درد خفیف داشتم که با مسکن و مالش کمر و کیسه آب گرم کنترلش کردم. همزمان هم همسرم شربت زعفران میداد بهم و من بعد از هربار دستشویی رفتن لخته بود که دفع میکردم. این ۴ ساعت اخیر هم بدون مسکن سپری شد و همچنان خونریزی زیاد و دفع لخته دارم. ولی از اون حملات درد غیر قابل تحمل فقط همون دوبار بود و خوشبختانه الان کاملا بهترم. کشمش شانی و پسته و شکلات خیلی خوبه برای این موقعها. راستش، خانوم ها گفتن راه برو و بپر بپر کن ولی من نتونستم و فقط خوابیدم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد خوشبختانه دکتر هم نگفت فعالیت کنم. ایشالا که خوب پیش رفته.
در کل کمتر ازون چیزی که فکر میکردم ترسناک بود و حمله های درد هم احتمالا در خانمهایی که پریود معمولی، و نه بشدت من دردناک دارن، کمتره. فشارم نیفتاد، لرز و تب و حالت تهوع چندان و اسهال هم نداشتم. چهارشنبه هم باید آزمایش خون بدم و هورمونها چک بشه که دیگه باردار نباشم.
امیدوارم تجربه من بدرد بخوره، اگر شما هم تجربه ای دارید بفرمائید.