2777
2789
عنوان

تجربه من از سقط جنین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 38 پست
نه جانم من ده روز هم نشده متوجه بارداریم شدم

اوه اره اره ببخشید. شما واسه دوره دکتری رفتین؟ با همسرتون تو یه دانشگاهید؟ ...خیلی از دوستام و اطرافیان دارن میرن نمیدونم هیچ انگیزه ای ندارم واسه رفتن. . احتمالا در آینده هم پشیمون بشم از موندنم... الان ناخوش احوالی هر وقت حوصله داشتی جواب بده

Nothing special...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اره اره ببخشید. شما واسه دوره دکتری رفتین؟ با همسرتون تو یه دانشگاهید؟ ...خیلی از دوستام و اطراف ...

چشم در اولین فرصت جواب میدم، اینجا ساعت ۵صبحه، منم چشمامو داره می ره تازه میخوام بخوابم😯😴

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد
اوه اره اره ببخشید. شما واسه دوره دکتری رفتین؟ با همسرتون تو یه دانشگاهید؟ ...خیلی از دوستام و اطراف ...

سلام عزیزم، ما برای مستر دوم اومدیم، هم رشته ایم ولی من ایشالا سال دیگه دانشجو میشم.

من که کمتر از یکماهه اومدم و این مسئله و ناخوشی و بهم خوردن هورمونها یخورده اذیتمون کرد و عادی شروع نکردیم، ولی در کل راضیم، آرامش و امید به آینده بیشتره اینجا، به راحتی میشه پیشرفت مالی کرد، تو دانشگاه امکانات خوبی هست که کاملا در دسترس همگانه، و اگه آدم با انگیزه ای باشی خیلی راحت تر از ایران به اهدافت میرسی. اینجا از بس ایرانی زیاده میگن زبان دوم کانادا فارسیه:))) اکثرا هم نمونه های موفقین و حاضر نیستن برگردن.

ولی خوب من اگه شرایط سی اس ی کمی متفاوت بود و بعضی تنگ نظریها وجود نداشت میتونستم با اطمینان از برگشتن حرف بزنم، مخصوصا از بس اینا بلد نیستن غذای خوشمزه یعنی چی😅 خیلی بدبختن بخدا:)))) 

ولی جدای از شوخی اگه شرایطشو دارید قطعا برگ برنده ایه اپلای براتون، حتی اگه برگشتید هم تحصیل در خارج امتیازه به هرحال. اگه هدف آکادمیک دارید و بابا پولدار هم نیستید 😉 فعلا بهترین گزینست

سلام عزیزم، ما برای مستر دوم اومدیم، هم رشته ایم ولی من ایشالا سال دیگه دانشجو میشم. من که کمتر از ...

عزیزم ممنونم از اطلاعات کامل و مفیدت. واقعا امیدوارم نتایج زحماتتونو بگیرین. من درسم چند ماه دیگه تموم میشه میخوام واسه پست داک اقدام کنم ولی شنیدم فرصت مطالعاتی نری سخت میشه واسه پست داک بری فرصت داخلمو دانشگاه تهران گذروندم دیگه واسه تاهل و مسائل دیگه نشد برم خارج از کشور برای فرصت. من و همسرم خیلی برنامه خاصی نداریم واسه رفتن من الان 31 سالمه پس کی میخوام به نتیجه برسم نمیدونم😆😆 از طرفی در جریان ادامه تحصیل در اینجا که هستید کل مجموعه اموزشی و اساتید اذیت میکنن راستش کمی خسته ام میخوام یه کم از زندگیمو بفهمم..الان یه شهر دیگه دور از شوهرم دارم مقالمو مینویسم خب اونم گناه داره من خوابگاه که بودم بچه های متاهل مثلا یه ماه یا دو ماه خونه نمیرفتن من اصلااا نمیتونم اینجوری باشم...اصلا...خلاصه اینکه شاید الان چون خسته ام از خونه دورم اینجوری فک میکنم...

Nothing special...
عزیزم ممنونم از اطلاعات کامل و مفیدت. واقعا امیدوارم نتایج زحماتتونو بگیرین. من درسم چند ماه دیگه تم ...

خواهش میکنم، خیلی ممنون از شما، ایشالا دووم بیاریم:)

آهان شما دانشجوی دکترا هستید، به سلامتی ایشالا‌ والا من درباره پست داک و شرایطش چیزی نمیدونم، ولی هروقت آماده بودید به نظرم تجربه خوبیه و اصلا یجورایی لازمه آدم فرهنگ های دیگه رو تجربه کنه، بعد اگه بچه بیاد شاید واقعا سختتون بشه. اگه ته دلتون وسوسه رفتنه، به این فکر کنید که شاید نشه و روزی این وسوسه تبدیل بشه به احساس حسرت. ولی خب کلا حقم دارید آدم خسته میشه، دلش میخواد یذره برای خودش زندگی کنه، با هول و ولای از قافله عقب نموندن کاری و انجام دادن، اصلا دلچسب و باارزش نیست، باید واقعا واقعا بجوشه، واقعا لذت ببری. شاید بهتره یکم به خودتون فرصت بدید، طعم زندگی دوتایی و کنار هم که سیرابتون کرد، انگیزه و هدف واقعیتون خودشو نشون میده. احتمالا فرصت برای پست داک با توجه به شرایط شما هم پیدا میشه، تا دلتون بخواد دانشگاه وجود داره تو این دنیا😊

خواهش میکنم، خیلی ممنون از شما، ایشالا دووم بیاریم:) آهان شما دانشجوی دکترا هستید، به سلامتی ایشالا ...

عزیزم ممنونم شما کاملا منظور منو متوجه شدید بله درسته به گفته خیلی ها واسه رفتن نباید مردد بود باید کاملا به این رسید که اینجا دیگه جای موندن نیست 😄یه ادمی هم هستم خیلی وابسته خانواده اصن! یه وضعی نگم برات...یه کم کارام کمتر شه اساسی باید فک کنم. ممنونم ازت عزیزم که وقت گذاشتی انشالله اونجا براتون منشا برکات خیر باشه 😙

Nothing special...
عزیزم ممنونم شما کاملا منظور منو متوجه شدید بله درسته به گفته خیلی ها واسه رفتن نباید مردد بود باید ...

ای وای میتونم درکتون کنم، خانواده هارو دیگه نگووو😭

مطمئنم سر فرصت بهترین تصمیمو میگیرید😊

خواهش میکنم عزیزم، ممنون از لطف شما🌷