2777
2789
عنوان

تجربه من از سقط جنین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 38 پست
تا سونو ندی مشخص نمیشه که واقعا سقط شده یا نه هفته قبل هم یکی از دوستان همچین تجربه ای رو داشت که چ ...

عجب، آخه دکتر برام سونو ننوشت فقط آزمایش خون! یعنی ازش بخوام بنویسه؟

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد

من موقع سقط لخته های کوچک دفع کردم . اصلا چیز قابل لمسی به چشمم نخورد با این حال دفع شده بود و سونو هم تایید کرد سقط و دفع شده

ولی اون دوست نی نی سایتی حتی تکه سفید رنگ و لخته بزرگ دفع کرده بود و آخرش کورتاژ شد

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موقع سقط لخته های کوچک دفع کردم . اصلا چیز قابل لمسی به چشمم نخورد با این حال دفع شده بود و سونو ...

چند هفته شون بوده؟

عجب، آخه دکتر برام سونو ننوشت فقط آزمایش خون! یعنی ازش بخوام بنویسه؟

دکتر برای من سونو نوشت و گفت 3 روز بعد برم سونو

حرفی از آزمایش نزد 

اینجا خوندم که تا چند روز بعد سقط هنوز بتا بالاست و آزمایش ممکنه نشون نده که هنوز بارداری یا سقط شده

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

دکتر برای من سونو نوشت و گفت 3 روز بعد برم سونو حرفی از آزمایش نزد  اینجا خوندم که تا چند روز ...

والا چی بگم، اصلا به پزشکای اینجا خوشبین نیستم، نمیشه به راحتیم پیداشون کرد. 

نمیدونم چرا سونو نداد

حالا اگه آزمایش خونم حاکی ازین بود که باردار نیستم یعنی سقط کامل بوده؟

چه کار اشتباهی کردی ...امیدوارم تقاصشو پس ندی ...ریپلای کنی نمی خونم...خجالتم خوب چیزیه ...بای

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
والا چی بگم، اصلا به پزشکای اینجا خوشبین نیستم، نمیشه به راحتیم پیداشون کرد.  نمیدونم چرا سونو ...

یعنی جفت دفع شده و جنین سقط شده ولی ممکنه بقایای کوچک هنوز مونده باشه

Free Glitter Graphics

چه کار اشتباهی کردی ...امیدوارم تقاصشو پس ندی ...ریپلای کنی نمی خونم...خجالتم خوب چیزیه ...بای

برای شما که نه، برای خوانندگان احتمالی پیام شما ریپلای میکنم:

دوستان اینکه بفهمی مادر شدی، تپیدن قلب جنینتو در داخل رحمت ببینی و تو خواب در آغوشش بکشی، برای یک زن با احساسات و غرایز مادرانه خیلی تلخ و رنجباره، ولی گاهی برای پرهیز از رنج ها و ظلمها ی دیگه ای در حق خودت و اون بچه، باید این رنج رو تحمل کرد.

من اعتقادی به تقاص پس دادن ندارم و از حقم بر بدنم و آیندم دفاع میکنم، ولی الان با احساسات ضد سقط تندی که در نی نی سایت بهش برخوردم همدلم و درک میکنم برای خانمها چه معنایی داره. ولی من خودم رو گناهکار و مدیون نمیدونم و ازین موضع هم میتونم در مقام استدلال قویا دفاع کنم.

اما الان من یک مادر داغدیده و رنجورم که تا ابد طفلمو در یاد خواهم داشت

ببخشید عزیزم یه سوال... شما قبلا مهر ماه در مورد سقط پرسیدی ینی هنوز سقط نکرده بودی؟؟!! گیج شدم...

نه جانم من ده روز هم نشده متوجه بارداریم شدم

برای شما که نه، برای خوانندگان احتمالی پیام شما ریپلای میکنم: دوستان اینکه بفهمی مادر شدی، تپیدن قل ...

جوابت درست و منطقی بود . آفرین

Free Glitter Graphics