2777
2789

اصلا بغیر بیماری های ارثی ژنتیکی بیماریهای مثل لب شکری نارسایی ریه معلوم‌میشه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفع اول و دوم سونوش چ فرقی داره مگه.ازمایش هرجا بخوایم میتونیم بریم؟

دفعه اول پشت گردن و چیزهای جزئی تر و میبینه

دفعه دوم کل اعضای بدن و انگشت هاو... 

باید بپرسی غربالگری انجام میدن یا نه دیگه

از من که تجربه دارم به تودنصیحت نرو حالا خوددانی،فقط سونوی تشکیل قلب ،آنومالی و تعیین جنسیت برو بقیه ...

این نصیحتا چیه میکنید شاید یکی با حرف شما نرفت و بچش مشکل داشت بعد میتونید خودتون رو ببخشید

این نصیحتا چیه میکنید شاید یکی با حرف شما نرفت و بچش مشکل داشت بعد میتونید خودتون رو ببخشید

وقتی سابقه قامیلی نباشه و فامیل هم نباشن بچه مشکل دار نمیشه،قدیما این چیزا کجا بود از وقتی این سونوها اومدندهمه مشکلا پیداشون شد،خود من به خاطر غربالگری دفعه اول پدرم دراومد انقد حرصم دادن و گریه کردم از پا دراومدم همشم چرت و پرت دکترای آشغال ما بود،مادر احتیاج به ارامش داره نه استرس از این ازمایش ها و سونوها،رفتنش اشتباهه محضه،منکه بهترین دکترای تهرانم رفته بودم

وقتی سابقه قامیلی نباشه و فامیل هم نباشن بچه مشکل دار نمیشه،قدیما این چیزا کجا بود از وقتی این سونوه ...

درسته تو فامیل بیشتره ولی من دیدم دوتا غریبه هم بچشون مشکل داشته باشه ولی امیدوارم واسه هیچکس پیش نیاد بچش مشکل داشته باشه