2777
2789
عنوان

صد رحمت به جاری

422 بازدید | 41 پست

سلام

من خیلی اهل تاپیک مادرشوهر و جاری و خواهرشوهر نیستم

نشده با مادرشوهرم به مشکل بربخورم

جاری هم ندارم

اما پسرعمه شوهرم که با شوهرم هم سن و ساله و تقریبا هم زمان ازدواج کردیم و الان خانمش بخاطر مریضی شوهرش داره داره جدا میشه

من قضاوتش نمیکنم نمیدونم تو شرایطش نیستم ولی برای شوهرش به هرحال ناراحتم چون تو شرایط بد روحی بیماریه. البته به کسی هم ربطی نداره

حالا اینا به کنار

پدرشوهرم رفته بود که حرف بزنه با خانواده دختره. پون پسرعمه شوهرم پدر نداره و فوت شده پدرش

دختره بی ربط برداشته گفته عروستون خیلی حرفا میگه پشت سرتون مراقب باشین شما!!!

مادرشوهرم چن روز پیش اومده بود خونمون حرف اونا شد گفت دختره اینجوری گفته به پدرشوهرت

گفتم بیخود کرده من اصلا با اون یا بقیه هم کلام نمیشم

خیلی ناراحت شدم خیلی! که آخه به من چه ربطی داشت که اصلا بخواد درباره من صحبت کنه بخواد خانواده شوهرمو با من بدکنه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر بیشعوره  

تازه به عمق بی شعوریش پی بردم و به عمق حسادتش

خداروشکر از نظر مادرشوهرم انقدر بی اهمیت بود که کلا یادش رفته بود و بین حرفاش یهو یادش اومد و گفت

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

جا داره منم بگم یه دختر خاهر شوهر دارم با پسر برادر شوهرم که برادر نا تنی شوهرمه  هست ازدواج کرده صد رحمت به جاری نداشته من . این زن و شوهر بیچارمون کردن خدا رو شکر باهاشون کات کردم 

بارداری.؟ 

نه عزیزم پسرم چهارسالش داره میشه

میگم خانومااینجاکسی توهین کنه بایدچکارکردیه کاربرهرچی ازدهنش درمیادمیگه بهم

توخصوصى ميگه ؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏