2777
2789

من گذاشتم.دکتر میگفت واسه افرادی هم که پریودهای دردناک و طولانی و خونریزی زیاد دارن خیلی خوبه.درموردش تحقیق کردم خیلی خوب بودش نتیجه،ولی خودم گذاشتم الان ۵۰ روزه مدام خونریزی و لکه بینی دارم.با دارو قطع میشه ولی باز پریود میشم قطع نمیشه.کسی میدونه این خونریزی ها توی این نوع آیودی که هورمونی هست تا چند وقت ممکنه پیش بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیودی مسی خونریزی رو زیاد میکنه،البته توی بعضی از خانمها.ولی میرنا خونریزی رو کم میکنه تا جاییکه فواصل بین پریود ها طولانی میشه و خونریزی دوره پریود خیلی کم تا حتی لکه بینی میشه.بعضی ها بعد از ۱ سال حتی پریودشون متوقف میشه.ولی میخوام بدونم تقریبا چقدر طول میکشه تا این خونریزی های اولیه قطع بشه؟

من گذاشتم.دکتر میگفت واسه افرادی هم که پریودهای دردناک و طولانی و خونریزی زیاد دارن خیلی خوبه.درمورد ...

عزیزم هنوز ایودیتون رو دارین یا درآوردین؟

دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
https://www.everythingmom.com/parenting/health/mirena-crash-the-mirena-iud-side-effects-after-remova ...

کجا نوشته؟کدوم پیج

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀